אירוע בלוגרים בחסות שמן אבוקדו

 

בתאריך 26/11 השתתפתי בסדנת  שמן אבוקדו עם שף יאיר פיינברג אשר התקיימה בחסות תעשיות שמן פרי אבוקדו ב"4SHEF" לבלוגרים שאוהבים לבשל.

בתור שפית וותיקה (כ-28 שנות וותק- מבשלת מגיל 8) שמחתי להכיר שיטות חדשות בתחום הבישול ושילוב מנצח של שמן אבוקדו בסוגים שונים של מאכלים.

מדובר בשמן איכותי ביותר אשר עבר דרגת כבישה אחת אשר שומרת על ערכים התזונתיים שלו והטעם מעודן.

השמן עבר כבישה קרה (השמן לא עבר טמפ של 37 מעלות) – ברגע שעולה טמפרטורה, נהרסים, ערכים תזונתיים.

השמן הוא בדרגת חומציות נמוכה ביותר 0.2 -שמן טוב יותר.100% טבעי ללא תוספות .

את צבעו הירוק מקבל השמן הודות לתכולת כלורופיל. מחקרים על כלורופיל התמקדו בעיקר בתחום הסרטן (מניעה וטיפול) והדגישו את כוחו של הכלורופיל בהגנה מפני חומרים מסרטנים.

שמן אבוקדו עשיר בקרוטואידים – משפחה גדולה של פיגמנטים הפועלים כנוגדני חימצון. המחקר המדעי מכיר בקרוטואידים כנוגדי חימצון חזקים ובתרומתם להפחתת הסיכון למחלת לב, שבץ מוחי ומחלות סרטן, בהאטת תהליכי הזדקנות והפחתת סיבוכי סכרת.

שמן אבוקדו מתאפיין בתכולה גבוהה של ויטמין E המסייע במניעת מחלות לב והאטת תהליכי הזדקנות. כך =15 מ"ל שמן אבוקדו מספקת כ-20% מהצריכה היומית המומלצת לוויטמין E למבוגרים וכ-35-50%

מהצריכה יומית המומלצת לילדים ובני נוער.

אני התחלתי להשתמש בשמן אבוקדו והוא מוסיף המון לערך תזונתי של המאכלים ומצב הבריאותי של משפחתי

מודעות פרסומת

אודות juli1974

אקדמאית, אמא ל-3, יחצנית מסיבות לשעבר, עוסקת בתחום בקרת פרויקטים
פוסט זה פורסם בקטגוריה אירועים ופסטיבלים. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.