מג`דרה בתוספת שניצל דק בתיבול מזרחי של טבעול

מתכון אשר קבלתי מטבעול, הוספתי טצ פולני, וזה מה שיצא.

למה "מג'דרה פולנית" – כי המרקם יצא כמו דייסה – קשה – אבל מאוד טעים וילדים, שלא אוהבים בדרך כלל דברים בריאים, זללו בכייף.

 למג'דרה פולנית:

 המצרכים הנדרשים:

2 כוסות עדשים ירוקות מושרות שעה (או כל הלילה אם זה מגדרה פולנית

2 כוסות אורז שטוף ומושרה במיים כל הלילה (או יותר אם זה מגדרה פולנית)

2 בצלים קצוצים דק

מלח, פלפל, 2 כפות מרק עוף אינסטנט

 כף כורוכום

מיים שמכסים את המצרך

3 כפות שמן

2-3 שניצלים דקים בתיבול מזרחי

אופן הכנה:

1. להרתיח את העדשים עד שיתרככו והמיים יתאדן

2. לטגן את הבצל הקצוץ דק בשמן עד שהוא מקבל גוון זהוב, להוסיף אותו לעדשים ולתבל ממרק אינסטנט, מלח, פלפל, וכורוכום.

3.להוסיף את האורז ו2 כוסות מיים

4. להביא לרתיחה ולבשל על אש קטנה בסיר מכוסה 20 דקות, מידי פעם לערבב עם כף.

הצעת הגשה:

למלא צלחת במג'דרה,ועליה להניח את השניצל (שיסתיר כמעט לחלוטין את המג'דרה), בצד הצלחת לקשט בעיכולי מלפפון, פרחי עגבניות, ורצעות בצל ירוק ומעל שניצל קצת קטשופ.

אין איד שלא יההנה ממנה גם הקטנים וגם הגדולים.

בתאבון

אודות juli1974

אקדמאית, אמא ל-3, יחצנית מסיבות לשעבר, עוסקת בתחום בקרת פרויקטים
פוסט זה פורסם בקטגוריה Uncategorized, מתכונים. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.