סיר יציקה של סולתם ומתכון לתבשיל

כאשר ראיתי את הסיר יציקה מלבני עם ציפי קרמי של סולתם רדד, ישר התאהבתי בו, לא רק בגלל שהוא יפיפיה חיצונית אלא גם בגלל תכונות בריותיות שלו (לא סתם הסדרה נקראת NATURE'S FLAME)

 

מה שמיוחד בסיר קדרה שהו בעל ציפוי נון סטיק שהאוכל לא נדבק אליו, סיר קרמי (חומר בריא ולא טפלון המזיק ולא כולל עופרת וקדמיום).

הציפוי החיצוני של הסיר קדרה בצבע אדום עמוק העומד בתקנים בינלאומיים, מכסה זכוכית שקוף מאפשר מעקב אחר הבישול.

 

הסיר קל מאוד לניקוי ומתאים לכל סוגי הכיריים כולל אינדוקציה, ולבישול ארוך בתנור עד 180 מעלות.

 

בעקבות הפטנט, החום מתפזר באופן אחיד.

 

 

בתור חובבת תבשילים פשוטים להכנה, החלטתי להכין תבשיל לשבת.

מתכון לתבשיל:

השראתי בלילה שקית תערובת חמין  של שופרסל הכוללת שעועית לבנה, שעועית אדומה וחומוס (600 גר')

1 ק"ג קוביות בשר ומלץ שייטל (אני השתמשתי בחזה עוף חתוך לקוביות)

3 בצלים קצוצים

6 גזרים חתוכים לטבעות

4 שיני שום פרוסות

2 גבעולי סלרי קצוצים

3 כפות שמן זית

2 תפוחי אדמה גדולים חתוכים לקוביות גדולות

 מתבלים ב:

1 כף פפריקה מתוקה

3 כפות רסק עגבניות

3 עלי דפנה

1.5 ליטר מיים

 

הוראות הכנה:

מטגנים היטב בסיר קדרה לוהט את שמן הזית עם קוביות הבשר, בצל וגזר.

מוסיפים את יתר המרכיבים, מתבלי, מוסיפים את המים ומבשלים כשעה וחצי או עד לריכוך תערובת הקטניות.

וזה מה שיצא:

 

מודעות פרסומת

אודות juli1974

אקדמאית, אמא ל-3, יחצנית מסיבות לשעבר, עוסקת בתחום בקרת פרויקטים
פוסט זה פורסם בקטגוריה המלצות וביקורות, מתכונים. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

תגובה אחת על סיר יציקה של סולתם ומתכון לתבשיל

  1. יוני הגיב:

    תבנית סולתם איכותית קלה לניקוי

    אהבתי

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.