שבת בבוקר. בעלי צריך לחזור כל רגע עם ילדים מהבריכה. יש לי 10 דקות להכין משהו לבעלי וילדי שכבר הבטיח להם צ'יפס כאשר יחזרו…
לצ'יפס:
חותכים 3 תפו"א לרצועות דקות (הכנתי צ'יפס ללא בצל כי ילדים שלי לא אוהבים בצל)
מטגנים כ-20 דקות עם מעט שמן קנולה על מבחת של BALLERINI עליה אפשר לקרוא בפוסט נפרד.
לדג:
מכינים רוטב פסטו
קוצצים 3 שיני שום
מטגנים ב2 כפות שמן זית
מוסיפים דג פורל מבית נחל דן
עושים 3 חריצים בדגים עם סכין
מטגנים 5 דקות מכל צד על טש נמוכה:
הדג מוכן
מגישים עם כוס יין לבן