אנג'לינה ביסטרו צרפתי בהוד השרון

שעות הערב המאוחרות. הילדים כבר ישנים במיטות. הזדמנות מצויינת להתאוורר קצת ולהינות מהזמנה לארוחת בלוגרים במסעדת אנג'לינה בהוד השרון.

היתרון הבולט במיקום של המסעדה, הינו שפע החניה במקום, במיוחד בשעות הערב המאוחרות ולמרות שמדובר במרכז העיר.

 

האותיות המוארות והעיצוב המושקע, נתנו לי לרגע פלאשבקים מחו"ל:

 

 

בכניסה חבית עץ ובקבוקי יין מהתפריט לטעימות :

במסעדה אווירה אינטימית, ביתית וחמה לפגישות רומנטיות וגם עסקיות (אפשר לשבת בבר המשקאות המושקע ):

התחלנו את הארוחה ממרטיני אגס ומוחיטו בזיליקום. בחרתי במרטיני אגס מרענן ובעל טעם משובח:

ואז התחילו המנות הראשונות לזרום אל השולחן:

פטה כבד עוף בציפוי אגוזי לוז בקונפיטורת ענבים שנעשית במקום עם צנימים. קונפיטורת הענבים הייתה פשוט מדהימה והוסיפה בטעמה המשובח לפטה הכבד, שהיה עשוי ומתובל במידה הנכונה:

קרפצ'יו בקר בגרידת לימון  שמן זית ופרמז'ן פטרוזיליה מנה שמצליחה על בטוח

 

סלט עלים וירקות שורש  עם בצל פריך, יוגורט, כוסברה וגבינת פטה ברוטב ויניגרט היה מרענן ומתובל היטב:

את המנות הבאות, המועדפות עליי בים המנות הראשונות , ליווה יין רוזה בלאן דה נואר של יקב אמפורה מזכרון יעקב. היין עשוי מענבי קברנה סוביניון ומרלו

וכמו שאומרים:"נכנס היין, יצא הסוד"

שרימפס בשום ושמן זית עם צ'ילי, פטרוזיליה ולימון- המנה המומלצת על כל הנוכחים בשולחן…כמובן שביקשנו תוספת. השרימפס רך ומתובל היטב והרוטב שום פשוט נהדר כאשר טובלים בו חתיכת לחם טרי

סלט קלמארי על הפלנצ'ה עם פטרוזיליה, עגבניות שרי ברוטב בלסמני. המנה הייתה מעט מלוחה לטעמי אך המרכיבים המעניינים יצרו שילוב מנצח.

 

פירות ים בפרנו, מנה פיקנטית אשר הייתה מעט מלוחה ואני ממליצה עליה לאוהבי פרנו.

ואז הגיע היין השני, שליווה בהמשך גם את המנות העיקריות : יין "צרעה" מיקב הרי יהודה (המורכב מזני קברנה סוביניון, מרלו וסירה).

סלט קיסר עוף על בסיס לבבות חסה וקרוטונים  בתוספת פרמזן, שום ואנשובי.

ניוקי סגול (מבושלים במי סלק) וממולאים בגבינת ברי פקאן ,ברוטב שמנת, פקאנים ועגבניות מיובשות, עם טוויסט של עלי בזיליקום ושבבי פרמז'אן. הניוקי נמסו בפה והיו טעימים להפליא. התענגתי על כל ביס!

מנות עקריות

פילה דניס צרוב על מחבת על מצה של עדשים, שעועית שחורה ויוגורט עיזים. אהבתי מאוד את התוספת של עדשים ושעועית אשר תרמה לאסטטיות בעיצוב המנה והוסיפה לטעמה.

פילה לבן עשוי במרינדה בתוספת צ'ילי, שום ואורגנו על מצה של פירה (חלבי). הבשר היה רך ונמס בפה ופירה חלבי, מה יכול להיות יותר טוב!

שרימפס בתוספת בייקון עשויים ברוטב שמנת עם פטרוזיליה, בזיליקום וגרידת לימון. אני אישית לא חובבת בייקון, אבל במנה הזאת נגיעות של בייקון נתנו טוויסט טעמים והיו במידה הנכונה.

 

סיימנו את סבב המנות העיקריות בשני המבורגרים מיוחדים: אחד עם ביצת עין מעל, והשני  עם מוצרלה ובייקון מעל. לאחר כמות נדיבה של פירות ים, היה לי קצת קשה להתרכז בטעמו של הבשר.

 אני אהבתי את השילוב של ביצת העין עם ההמבורגר:

סיימנו את הערב בקינוחים (מסתבר שלבלוגרים יש קיבה נפרדת עבורם:) בין מגוון הקינוחים אהבתי במיוחד את קרם הברולה והמרנג השוויצרי – קציפה של שמנת פיסטוק עם כדור גלידה פיסטוק. קינוחים נוספים היו חגיגה לאוהבי שוקולד: טראפלס שוקולד בלגי מריר, שמנת ובלנטיינס, אשר ליאת, בעלת המקום המליצה לקחת לפה את כולו ורק אז להרגיש את טעמם המשובח, מוס שוקולד בקרמל ורוטב וניל : חגיגת שוקולד שלמה וגופרה בלגית בננה-קרמל עם כדור גלידת וניל.

 קינחנו בליקר פטרון ליקר קפה על בסיס טקילה

ניתן להנות מהתפריט העסקי במסעדה המוגש בין השעות 12:00-17:00 , ובו כל המנות העיקריות  מוגשות עם מנת פתיחה לבחירה: פטה כבד עוף / סביצ'ה סלמון / סלט עלים וירקות שורש / חציל קלוי / מרק

חמותי ספרה לי שהיא נוהגת, יחד עם חברתה הטובה, לבקר באנג'לינה בשעות הצהריים  ותמיד המנות היו מוצלחות.

כתובת המסעדה: רח' הבנים הוד השרון

 אתר המסעדה:

http://www.rest.co.il/sites/Default.asp?txtRestID=6011

 

מודעות פרסומת

אודות juli1974

אקדמאית, אמא ל-3, יחצנית מסיבות לשעבר, עוסקת בתחום בקרת פרויקטים
פוסט זה פורסם בקטגוריה ביקורת מסעדות. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.