פיצות אישיות מקמח שמרים

לאחרונה קבלתי להתנסות קמח שמרים של אסם (סקירה כאן) ממנו החלטתי להכין פיצות אישיות ליום הולדת של בתי הבכורה.

אופן הכנה:

 

3 כוסות קמח שמרים של אוסם

300 מ"ל מיים חמימים

4 כוס שמן זית

כף שטוחה של מלח

קופסת רסק עגבניות

4 גמבות צבעוניות

2 עגבניות

אורגנו

גבינה צהובה

 

ל-3 כוסות קמח מוסיפים מיים ושמן זית

לשים  ידנית כ- 7-5 דקות עד שבצק קצת דביק ורך

 

מניחים את הבצק לתפוח כשעה עד להכפלת נפח מתחת למגבת או ניילון נצמד

יוצרים כדורים קטנים אותם מרדדים עם מערוך על משטח מקומח

מניחים על נייר אפיה במגשים

מורחים רסק עגבניות על פיצות אישיות

חותכים גמבות ועגבניות ומניחים על כל פיצה:

מפזרים אורגנו

 

מפזרים גבינה צהובה מגורדת

אופים בתנור כ15 דקות

 

 

מודעות פרסומת

אודות juli1974

אקדמאית, אמא ל-3, יחצנית מסיבות לשעבר, עוסקת בתחום בקרת פרויקטים
פוסט זה פורסם בקטגוריה Uncategorized. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.