לביבות, בורגול, תרד וגזר

לאחר שקבלתי הערה מבעלי שהוא חושב שאני יודעת להכין רק עוף מכובס, אורז לבן וקוסקוס משקית, החלטתי להכין לו לבביבות טעימות כהוכחה מיידית שאני יודעת להכין עוד כמה דברים…

המתכון הוא מאוד פשוט וקל להכנה גם למתחילות במטבח..

 

לאחר השריה של כמה שעות, לבשל חצי קילו בורגול כ-10 דקות

לסנן ולצנן

במעבד מזון מקצצים:

2 בצלים בינוניים

2 גזרים גדולים או 4 בינוניים

200 גר תרד טרי

מערבבים

מוסיפים:

2 כפות מרק עוף אינסטנט, פלפל, מלח, אפשר להוסיף שום

 4 בייצים

4 כפות קמח לבן

מערבבים טוב טוב

מטגנים על אש בינונית עם קצת שמן קנולה

זה מה שיצא לאחר 15 דקות עבודה ..

חלקתי את התערובת לשתי מנות:

 

אחת לילדים בלי תרד (ילדים לא כל כך אוהבים ירוקים באוכל)

ואחת עם תרד

 

מודעות פרסומת

אודות juli1974

אקדמאית, אמא ל-3, יחצנית מסיבות לשעבר, עוסקת בתחום בקרת פרויקטים
פוסט זה פורסם בקטגוריה מתכונים. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

2 תגובות על לביבות, בורגול, תרד וגזר

  1. sluzker הגיב:

    נראה לי שבעלך עבד עליך על מנת לקבל ארוחה 🙂

    אהבתי

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.