לאחר שקבלתי הערה מבעלי שהוא חושב שאני יודעת להכין רק עוף מכובס, אורז לבן וקוסקוס משקית, החלטתי להכין לו לבביבות טעימות כהוכחה מיידית שאני יודעת להכין עוד כמה דברים…
המתכון הוא מאוד פשוט וקל להכנה גם למתחילות במטבח..
לאחר השריה של כמה שעות, לבשל חצי קילו בורגול כ-10 דקות
לסנן ולצנן
במעבד מזון מקצצים:
2 בצלים בינוניים
2 גזרים גדולים או 4 בינוניים
200 גר תרד טרי
מערבבים
מוסיפים:
2 כפות מרק עוף אינסטנט, פלפל, מלח, אפשר להוסיף שום
4 בייצים
4 כפות קמח לבן
מערבבים טוב טוב
מטגנים על אש בינונית עם קצת שמן קנולה
זה מה שיצא לאחר 15 דקות עבודה ..
חלקתי את התערובת לשתי מנות:
אחת לילדים בלי תרד (ילדים לא כל כך אוהבים ירוקים באוכל)
ואחת עם תרד
נראה לי שבעלך עבד עליך על מנת לקבל ארוחה 🙂
אהבתיאהבתי
חח:)
גם אני חושבת ככה:)
אהבתיאהבתי