מלון בוטיק WEST אשדוד

על מפת התיירות של ישראל עולה יעד חדש ודי מפתיע: העיר אשדוד.

ואכן, אשדוד, עם חוף הים הנפלא , הטיילת החדשה, המסעדות ,הפארקים, והקרבה למרכז הארץ (פחות משעת נסיעה), ממתגת עצמה כ"ריביירה של ישראל".

למגוון האטרקציות בעיר, הצטרף עוגן תיירותי משמעותי: WEST – מלון הבוטיק החדש מרשת מלונות TAMARAS ,אליו הוזמנתי במסגרת סיור עיתונאים. המלון, הראשון באשדוד, הוקם ממש על החוף ומכל חדריו נשקף הים.

המלון נפתח לקהל הרחב בפברואר 2013 ומאז זוכה להצלחה עסקית יוצאת דופן. זהו המלון החמישי של הרשת בישראל והמלון השני בקונספט הייחודי של מלונות הבוטיק ושוכן לחופו של אחד החופים היפים של העיר- חוף לידו ויהיה חלק מטיילת החוף העתידית של אשדוד שתיצור חיבור בין הים לעיר.

איזה נוף!

הלובי מואר, מרווח ומאובזר בספריה ובהרבה מקומות ישיבה.

מתוך 113 הסוויטות במלון , קיבלתי סוויטה דה לוקס, עם מרפסת ענקית ונוף לים ולעיר אשדוד.

הדבר הראשון אליו שמתי לב היה הריח של החדש, הכל חדש דנדש במלון ומקבלים הרגשה דומה לקבלת רכב מ"הניילון".

הסוויטה היא כמו דירה קטנה, עם כל מה שנדרש על מנת לשהות בה אפילו תקופה ארוכה.

סלון חמוד עם טלויזיית פלזמה בו ניתן לקבל אורחים, להעביר ישיבות קטנות, או סתם לנוח.

בסלון ספה גדולה הנפתחת למיטת נוער כפולה המתאימה לשני ילדים.

אגב, פריט מעניין, בסוויטה יש שתי טלביזיות: אחת בסלון ואחת בחדר שינה! יתרון רב לזוגות עם ילדים אשר יכולים לקבל פרטיות מלאה!

פינת עבודה צמודה למטבחון קטן המצויד במקרר קטן עם מקפיא

פריטי הריהוט והאקססוריז היוקרתיים נבחרו בקפידה על ידי מעצב הפנים אריה דבילנסקי, בהשראת נוף הים והנוף האורבני המשתקפים ממרפסת הסוויטה.

 

מיטה ענקית עם מזרן נוח וארון בגדים ענק

בארון חיכו לי חלוקים איתם ניתן לרדת לספא :

 

מקלחת מאובזרת במייבש שיער עם מראה מגדילה צמודה, עם זרם מים טוב בה עשיתי אמבטיה מפנקת:

ניתן לשמור על כושר בחדר הכושר המאובזר המשקיף לים

חדר ישיבות וטרקלין עסקים בקומה השניה של המלון, מקנים אווירה נינוחה ואלגנטית המשתלבת עם תשתית טכנולוגית משוכללת. טרקלין העסקים מציע פינות ישיבה, אינטרנט אלחוטי, עמדות מחשב, טלביזיה LCD, מכונת אספרסו איטלקי, מקרר משקאות וכיבוד משתנה במשך כל היום.

בעונת הקיץ תפתח במלון בריכת שחייה חצי מקורה, סאונה רטובה ויבשה.  

לתפקיד מנהל המלון  נבחר ניר וינשטיין, בן 42, בעל תואר ראשון במנהל בתי מלון ואירוח אירופאי מבית ספר למלונאות היוקרתי שבהאג, הולנד. ניר בתפקידו האחרון היה מנהל תפעול של מלון ראדיסון בלו (424 חדרים) בוקרשט, רומניה, אחד המלונות הטובים בדרום מזרח אירופה, שהיווה חלק מקומפלקס אירוח גדול בבעלות אלביט הדמיה, שכלל גם מלון דירות (294 דירות) Centerville, מועדון בריאות בגודל 3500 מ"ר, שטחי מסחר וקאזינו. לניר ניסיון עשיר במלונאות לאחר שעבד 10 שנים בחברת שרתון ישראל בה גדל וצמח.

ניר מעורב באופן אישי בכל פרט הקשור למלון אם מדובר בליטוש פרקט או רכישת ציוד למלון. כמו כן, כל עובד שנקט במלון עובר דרכו ומקבל את אישורו הסופי.

הארוחות במלון, וזה ייחודו, מוגשות במסעדת אנדיב של השף גיא פרץ, מסעדת שף ים תיכונית כשרה. גיא פרץ הוא המנהל את כל מערך המזון והמשקאות במלון, לרבות את הכיבוד המושקע שהוגש לנו בקבלת הפנים ב"ווסט קפה".

המסעדה נמצאת בחזית המלון וצופה אל הנוף הפסטורלי של טיילת אשדוד. השף גיא, המתמחה במסעדנות עילית במלונות, מביא טעמים מסורתיים מהמטבח המרוקאי, היוצרים שילוב מושלם לקונספט היוקרתי של מלון ווסט.

כבן לשושלת קצבים, בשר תמיד היה קרוב לליבו של גיא, עובדה הבאה לידי ביטוי במנות הבשריות באנדיב, המוקפדות בהכנה מנתחים משובחים. בכניסה למסעדה הוצבו ספרי הבישול של גיא "פשוט להיות שף" ו"ספר הבשר", אותו קבלתי במתנה עם הקדשה אישית.

פתחנו עם מנות ראשונות:

פוקצ`ת הבית הנאפית על תנור לבנים בליווי זיתים חריפים, סלסה וטחינה נהדרים; סלט עגבניות ים תיכוני המשלב בהצלחה עגבניות שרי טריות, נתחי ארטישוק, פלפל חריף, עשבי תיבול, צנונית ולימון כבוש בשמן זית (44 ש"ח); סרדינים, דואט מתוק מנה מנצחת המשלבת פטריות פורטובלו, ובטטה ברוטב סילאן;  וסלט אנדיב יפייפה עם עלי אנדיב צעירים, פלחי סלק, פלחי צנונית, פקאנים מסוכרים, בצל סגול, שקדים קלויים ווניגרט הדרים (48 ש"ח) חגיגה לעיניים ולחך.

בתמונה (מימין למעלה בכיוון השעון): דואט מתוק, סלט אנדיב, פוקצ`ת הבית וסרדינים.

לאחר הטעימה מהמנות הראשונות עברנו לדגים: טאגן קבב דגי ים קצוצים בציפוי קרנצ`י מונח על מצע פלפלים חריפים (חריפים מאוד לטעמי), עלי מנגולד, שום, לימונים וכוסברה (64 ש"ח)ופיש אנד צ`יפס המוגש עם תפו"א אפוים.

וכמובן, גולת הכותרת, המנות הבשריות! להן חיכיתי בקוצר רוח…

סטייק אנגוס משובח- נתחי אנטריקוט אנגוס צלויים בגריל בליווי תפודים פריכים, קרם דיג`ן וקונפי שום (129 ש"ח); פרים ריבסטייק 700 גר` של אנטריקוט צלוי בגריל בפלפלת גרוסה, מונח לצד תפודים פריכים ושום קונפי (179 ש"ח), בייבי צלעות טלה צלעות טלה צעיר עשויות בגריל בניחוח פלפל וטימין, לצד ירקות שורש קרם דיז`ן וקונפי שום (139 ש"ח) ומנת הדגל והיוקרה במסעדה, רוסיני דה שף, פילה בקר עליו מונח כבד אווז צלויים במידה הנכונה של עשיה בגריל, ברוטב יין אדום בליווי בטטות צלויות ומלח גס  (149 ש"ח).

 

בתמונה בצד ימין לימין סטייק אנגוס ופריים ריבסטיק, בצד שמאל רוסיני דה שף וצלעות טלה.

קינחנו בקדאיף חלווה עם גלידת וניל בטעמי חלוה מוקצפת, רוטב סילאן ושבבי פיסטוק (38 ש"ח); סופלה שוקולד בלגי בליווי קרם קוקוס ושפורפרות לתוספת שוקולד וטריפל שוקולד, מנה יפייפיה המכילה טראפלס שוקולד, מגנום שוקולד על מקל קינמון, אותו אהבתי במיוחד ועוגיות מקרון שוקולד (38 ש"ח). גיא התמודד בהצלחה עם אתגר הכנת קינוחי פרווה.

אחרי לילה של שינה בריאה, ובעיקר רציפה (כבר שכחתי מתי ישנתי לילה שלם מבלי שאחד הילדים הקטנים העיר אותי), ירדתי אל ארוחת בוקר מצוינת ולא כבדה מידי במסעדת אנדיב שכללה בין היתר פינוקים מיוחדים כמו שקשוקה במחבת, מגוון סלטים וירקות טריים, איקרה שחורה ואדומה, מאפים שונים,מגוון גבינות איכותיות וקפה איכותי ממכונת אספרסו.

לסיכום: כיף ונעים לשבור שגרה ולקחת פסק זמן מהעולם. סיימתי את הנופש עם כוחות מחודשים ועם רצון לעוד.

מסעדת אנדיב פתוחה בימי א`-ה`  מ-12 עד חצות

בימי שישי ומוצ"ש לאירועים

כתובת המלון ומסעדת שף אנדיב : מלון ווסט, רחוב הטיילת 21 , חוף לידו, אשדוד

אתר המלון: http://www.tamareshotels.co.il/west-ashdod-hotel.html

עיר אשדוד, החמישית בגודלה בישראל, עברה תהליך התפתחות מואץ בה מקודמים פרויקטים תומכי תיירות כמו שיפוץ ופיתוח טיילת החוף אשר תביא לפיתוח רצועה של 5.5 ק"מ בה יונחו משטחי דק, אבן ואזורי חול, בשילובים שונים: מתחם רחצה, חוף ים ומיטות שיזוף, מסעדות על החוף, שדרות מעוצבות, מתחם ספורט חוף, ספורט ימי ועוד.

בקיץ  השנה יפתח פארק אשדוד ים 200 דונם של פארק בילוי וקיט לכל המשפחה. במרכזו של הפארק מתוכנן אגם בשטח של 11 דונם, המציע שיט בסירות ומזרקה צבעונית, בהשראת המזרקה בברצלונה. עוד בשטח הפארק אמפיתיאטרון ענק ובו 8500 מקומות, מיני גולף, מגרשי ספורט, חדש כושר חיצוני ייחודי בארץ, טיילת סלעי ארץ ישראל, מתקני שעשועים מוצלים.

לאוהבי הקניות השוק הססגוני לחופה של אשדוד מהווה מוקד עלייה לרגל לחובבי הקניות והבילוי.  פתוח בימי רביעי במשך כל ימות השנה. את הקניות ניתן לערוך במרכז קניות "לה ממוניה" השוכן למלון ווסט -מבנה אדריכלי צפון אפריקאי שמיקומו מדגיש את צבעי הזהב אל מול הכחול של הים.

מודעות פרסומת

אודות juli1974

אקדמאית, אמא ל-3, יחצנית מסיבות לשעבר, עוסקת בתחום בקרת פרויקטים
פוסט זה פורסם בקטגוריה Uncategorized. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.