טאטי החדשה בגבעתיים

יש מסעדות או בתי קפה שתמיד כיף לחזור אליהם. אחד מהם הוא מסעדת טאטי במרכז גבעתיים, המושכת אליה קהל צעיר ומבוגר כאחד בזכות האווירה והאוכל.

בימים אלה, עשור לאחר פתיחת חנות הלחמים והביסטרו בגבעתיים, משנה טאטי את פניה והופכת למתחם פעילות קולינארי מחודש  ורחב ידיים. המתחם החדש, המשתרע על שטח של כ 300 מ"ר כולל את מסעדת הביסטרו, בר ישיבה,  מרפסת ישיבה, קונדיטוריה, מאפיה וחנות לממכר דברי המאפה.

  

באירוע לתקשןרת, הוזמנתי לטעום מתפריט קיץ 2013

בכניסה התרשמתי מהבר הכולל מגוון משקאות אלכוהוליים וקלים:

המסעדה הייתה מלאת אורחים, אז תפסתי מקום על הבר בין שני חבריי, כך שנהניתי גם מהאוכל וגם מהחברה טובה.

 

ענת זרמת, מבעלי קבוצת  טאטי, סיפרה כי "ההחלטה לצאת לשיפוץ כדי להרחיב את הביסטרו והפיכתו למתחם, נבעה מהרצון לתת לקהל לקוחותינו, המלווים אותנו בנאמנות כבר שנים רבות, חווית בילוי רחבה עם מוצרי איכות ברמה הגבוהה ביותר ולאורך כל שעות היום, החל מארוחות בקר מפנקות, ארוחות עסקיות חדשות, ותפריט ערב מורחב ומשודרג. בנוסף, חנות הלחם והמאפים מרחיבה את מגוון המוצרים ותמשיך להציע  ללקוחות מגוון עשיר של לחמים ומאפים טריים ואיכותיים הנאפים במקום, מחומרים טבעיים בלבד".

את הטעימות מהתפריט החדש בניצוחו של שף הבית מארק שולמן, התחלתי מפוקצ`ת הבית, מצוינת ואפויה במקום, מתובלת היטב ומוגשת עם חמאת שום (28 ש"ח)

 עם הפוקצ`ה הגיע סלט ברזאולה צבעוני, המורכב מגבינת מוצרלה, תאנים, מלון, תותים.

היות ומלאי של טונה אדומה נגמר במטבח במקום מנה של סשימי טונה אדומה וסלמון בתחמיץ הדרים ותה ירוק (52 ש"ח), קבלנו סלמון בלבד. המנה של סלמון נע בתחמיץ הייתה סתמית וגם חברי לבר לא כל כך התלהבו ממנה.

לביבות פרסה (כרישה) וריקוטה על מצע לאבנה (38 ש"ח) היו רכות, מתובלות קליל ומאוד טעימות, במיוחד בשילוב הלאבנה.

בין המנות הראשונות לעיקריות קבלנו סורבה אננס לרענון הטעמים. הסורבה היה מתוק מידי לטעמי והיה מתאים יותר בתור קינוח ולא מנת ביניים.

המיקום האסטרטגי על הבר, זיכה אותי בשני משקאות אלכוהוליים: קוקטייל אפל מלון מצויין וחמצמץ, וטאטי פרוטי מתוק מידי לטעמי

מהעיקריות טעמתי שלוש מנות.

התחלתי מפילה מוסר בויניגרט זעפרן עם עגבניות שרי, בצל סגול ועשבים ארומטיים (98 ש"ח). הדג היה טיפל`ה יבש אבל התיבול היה מוצלח.

במחבת לוהטת עליה נצרב 60 שניות, הגיע פילה בקר, מתחבא מתחת לליבת חציל עם נגיעות טחינה, בתוספת עגבניה ובצל סגול (124 ש"ח). מנת בשר איכותית ביותר, ללא ספק המועדפת עליי מבין שלוש העיקריות אותן טעמתי.

המבורגר סינטה איכותי על חלת בריוש, מעוטר בפטריות וברוטב הולנדז (82 ש"ח) היה עסיסי וטעים- מומלץ לחובבי ההמבורגרים שבינינו.

את המנות הבשריות ליווה יין  אדום "רטון" בציר 2009 של יקב אמפורה שבכרם מהרל.

אני לא כך כך מבינה ביינות, אבל היין היה טעים וקליל לחך והתאים בול למנות הבשריות.

 

קינחנו בפבלובה מצויינת עם פירות יער, פרופיטרול במילוי קרם וניל ופדאג` שוקולד

לסיכום: מדובר במסעדה איכותית המתאימה לערב רומנטי, לפגישת עסקים או לכל אחד שמחפש אוכל איכותי במקום מסוגנן המזכיר חו"ל.

מאחורי עיצוב המתחם החדש עומד האדריכל אורי בן דרור מסטודיו מו – אדריכלות ועיצוב, המלווים את קבוצת טאטי לאורך עשור שנות פעילותה.

המבקרים יכולים להנות ממאפיית בוטיק, חנות מכירה המאפשרת קניית מוצרים היישר מהתנור וביסטרו הכולל בר גדול ומקומות ישיבה. מומלץ לכל אחד שרוצה לחוש אווירה של פריז בגבעתיים.

טאטי גבעתיים

דרך השלום 53, גבעתיים

טלפון רב קווי להזמנות:  03-5392500

שעות פעילות:א`-ה` 07:00-22:00, שישי 07:00- כניסה השבת

מודעות פרסומת

אודות juli1974

אקדמאית, אמא ל-3, יחצנית מסיבות לשעבר, עוסקת בתחום בקרת פרויקטים
פוסט זה פורסם בקטגוריה Uncategorized. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.