עוגת זבלונים

קבלתי הזמנה להכין עוגת זבלונים ליום הולדת של בתי הגדולה ליאל.

כרגיל, מרכיבים חיוניים כמו בצק סוכר או כל פריט עיצוב אחר לא היה בבית, אז החלטתי ללכת על כל מה שיש..

כבסיס מכינים עוגת שוקולד לפי המתכון הבא.

מתכון:

2.5 כוסות קמח

כוס שוקולית

שקית א. אפיה

1 כפית סודה לשתיה

5 בייצים

1 כוס שמן

1 כוס מים, 1 כוס מיץ תפוזים

2 שקיות סוכר וניל

 

אופן הכנה:

מקציפים בייצים עם סוכר, מוסיפים מרכיבים יבשים בהדרגה: שוקולית, קמח, א. אפיה, סודה

שמן, מים , מיץ.

מעבירים לתבנית גדולה:

 

אופים בתנור בחום 170 מעלות כ-45 דקות (תלוי בתנור).

ציפו:

מיכל שמנת מתוקה לשפוך אל תוך סיר קטן, להוסיף 200 גר שוקולד מריר שבור . להעמיס על אש קטנה עד ששוקלוד ושמנת יעברו לתערובת אחידה.

באחת העוגות השתמשתי באבקת פודינג נמס בטעם שוקולד של שופרסל כקרם אותו מרחתי באמצע העוגה.

קיימות 2 גרסאות של קישוט (מצ"ב תמונות)

באחת הגרסאות השתמשתי בביסקוויטים בשוקולד חלב מעולה של שופרסל עם 64 % שוקולד ובניתי פח או בית לזבלונים.

 

אודות juli1974

אקדמאית, אמא ל-3, יחצנית מסיבות לשעבר, עוסקת בתחום בקרת פרויקטים
פוסט זה פורסם בקטגוריה Uncategorized, עם התגים , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.