ממרחי NANY בטעמים יצירתיים

כשאני מסתובבת בשווקים ובחנויות אני אוהבת לגלות מוצרים של יצרנים ישראליים קטנים ופחות מוכרים, גם כי תמיד משמח לעזור לעסק קטן וגם כי גיליתי שמוצרים אלו בדרך כלל מפתיעים לטובה. דוגמא מצויינת לכך היא סדרת הממרחים היחודיים והאיכותיים של חברת NANY, המתמחה בטכניקות בישול מתקדמות נטולות חומרים משמרים, ללא צבעי מאכל ומייצבים, וכן ללא חומרים תעשייתים מסוג E.

NANY מפתחת ומייצרת מגוון רחב של מוצרי פרימיום, רטבים, ממרחים, ויניגרטים, ירקות אנטיפסטי ודגנים מבושלים, המתאימים כתוספת לכל ארוחה, החל מכריכים ומאפים לארוחת בוקר ועד תבשילי בשר, דגים ופסטות לארוחת צהריים או ארוחת ערב עשירה.

בדקנו 6 ממרחים, כאשר לנסיין הראשי נבחר בן זוגי היקר, שמדי ערב מכין כריכים או סלטים.

מה הוא אמר?

"הפתעה נעימה. הממרחים עשירים בטעמים ובצבעים. בכולם מורגש השימוש בחומרים טבעיים ואיכותיים. אהבתי במיוחד את ממרחי טפנד הזיתים, קציפת הארטישוק ופסטו ואת האיולי צ'יפוטלה, ששידרגו משמעותית את הכריכים שהכנתי."

קציפת חרדל ולימון כבוש: העשוי מחרדל דיז'ון צרפתי בתוספת לימון כבוש בעבודת יד המתאים להעשרת טעמים ולשימוש כמיטבל, למרינדה לעוף, בשר ודגים.

מתכון לסלמון גריל בקראסט חרדל ולימון כבוש

למרוח 400 גר' של דג סלמון טרי בכף קציפת חרדל ולימון כבוש, לפזר מעל פירורי לחם, להכניס לתנור ל-12 דקות בטמפרטורה 180 מעלות עד אשר הדג מוכן.

קרם פלפלים קלוים:  עשוי מפלפלים אדומים טריים על אש גלויה בתוספת טימין טרי ושום עם שמן קנולה,עגבניות מיובשות, חומץ יין אדום,שמן זית, סיבים תזונתיים, תבלינים, מייצבים מן הצומח (קסנטן).

השתמשתי בו כתוספת לפיצות אישיות שהכנתי

                                                                                                                 

איולי ציפוטלה: עם קציפת מיונז קלילה בעלת מרקם קליל ואוורירי  בתוספת פלפל ציפוטלה ספרדי מעושן, פפריקה אדומה,  שום טרי, כמון, סיבים תזונתיים ,שמן זית , אבקת שום, מייצבים מן הצומח (קסנטן גם, גואר גם).

הממרח ניתן למרוח על לחם ולהגיש כמטבל לעוף ולתפוחי אדמה.

ניתן להשתמש כבסיס לציפוי שניצל. מצ"ב מתכון.

שוברים ביצה בצלחת, מוסיפים את המים וכף איולי צ'יפולטה. תובלים נתח חזה עוף פרוס דק בתערובת ביצה ולאחר מכן בפירורי לחם. לטגן בשמן משני צדדי השניצל.

טפאנד זיתים ממרח איכותי העשוי מזיתים שחורים מזן פישולן , שום, שמן זית ,טימין. בעל ארומה מאוזנת וטעם פירותי-עשבוני עם מרירות קלה. מקורו בדרום צרפת והוא נפלא למריחה על לחם, להגשה עם גבינות, להוספה לתבשילים של עוף, בשר דגים ופסטות או כתוספת באפיית פוקצ'ה.

מתכון: לאחר בישול של חצי קילו תפו"א ומעיכתם, מוסיפים 2 כפות טפנד זיתים ומעט שמן זית.

עגבניות מיובשות  ממרח עשיר ומתקתק העשוי מעגבניות מיובשות ,שום ,שמן זית ,שמן חמניות, בזיליקום ומתאים לתיבול רטבים על בסיס עגבניות, לתיבול תבשילים ופסטות.

 תבשיל אורז מל ועגבניות מיובשות

מכניסים 750 גר' חזה עוף פרוס לקוביות קטנות לסיר לטיגון קצר עם מעט שמן זיתלהוסיף קורט מלח ופלפל שחור לפי הטעם. לטגן מספר דקות עם 1.5 כוס אורז מלא ןצנצנת ממרח עגבניות מיובשות. מוסיפים 3 כוסות מייםומבשלים על אש נמוכה כ-45 דקות.

קציפת ארטישוק ופסטו: העשוי מארטישוק, שמן זית, בזיליקום טרי, תבלינים, מייצבים מן הצומח (קסנטן) ומתאים למריחה על לחם, למרקים, כרוטב לפסטה ולהעשרת תבשילים.

מתכון לפסטה פנה ברוטב ארטישוק:

מטגנים קלות 4 כפות ממרח קציפת ארטישוק ופסטובמחבת עם שמן זית. מוסיפים 250 פסטה פנה מבושלת מרוחה בשמן זית. מוסיפים 100 מ"ל מי בישול למחבת ומבשלים מס' דקות עד לחיבור מלא של הרוטב עם מי הבישול. ניתן לשדרג בעזרת נתחי ארטישוק.

הייצור נעשה בארץ במפעל מורשה "פרי טרי ובריא" בבית שמש בעל רישיון יצרן ותעודת.

כשרות הרבנות הראשית בית שמש.

היכן ניתן להשיג את סדרת המוצרים הטבעיים של Nany? הפרטים כאן.

פרטים נוספים באתר: http://nany.co.il/

מודעות פרסומת

אודות juli1974

אקדמאית, אמא ל-3, יחצנית מסיבות לשעבר, עוסקת בתחום בקרת פרויקטים
פוסט זה פורסם בקטגוריה Uncategorized. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

תגובה אחת על ממרחי NANY בטעמים יצירתיים

  1. פינגבאק: ממרחי NANY בטעמים יצירתיים | Nany - מתמחה בפיתוח וייצור מוצרים טבעיים

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.