עוגה לה פרינה של טיב טעם לקראת ראש השנה

עוגות הדבש "לה פרינה" (הקמח באיטלקית) מיוצרות מחומרי גלם איכותיים וללא חומרים משמרים ומתועשים.

מצ"ב מתכון של עוגת "לה פרינה" אשר הגיע ממשפחה איטלקית ועובר כבר 6 דורות ונאפה בלעדית ברשת טיב טעם.

רשת טיב טעם, מציעה לקראת חג ראש השנה, עוגות דבש איכותיות ב- 4 טעמים ייחודיים שימתיקו את החג מבית "לה פרינה": יערת דבש, פירות יער, צימוקים ושקדים.

מתכון לעוגת דבש "לה פרינה" בסיסית (חלבית)

סירופ

1.5 כוסות סוכר

1    כוס מים

1   כוס דבש

מלית

70    גרם חמאה

100 גרם דבש

10    גרם  אבקת אפייה

60   גרם סוכר

2  ביצים

140 גרם קמח לבן

60 גרם חלב

50 גרם סירופ

אופן ההכנה

  1. בשלב ראשון מכינים סירופ: שמים את כל המרכיבים יחד בסיר ומביאים לרתיחה מורידים מהאש ומצננים (עדיף להכין יום לפני ולהשתמש בו בטמפ' החדר).
  2. שמים חמאה, סוכר ודבש במיקסר (עם גיטרה) ומערבלים במהירות בינונית עד קבלת מרקם אחיד ותפוח מעט. מוסיפים ביצים ואבקת אפייה ואז בהדרגה מוסיפים קמח, חלב ו-50 גרם מהסירופ עד קבלת מרקם אחיד.
  3. מכינים תבנית אפייה משומנת קלות ומאובקת עם קמח ויוצקים את המסה לתבנית.
  4. מחממים תנור ל-160 מעלות ומכניסים לתנור למשך 30-35 דקות.
  5. יוצקים שתיים שלוש מצקות של סירופ על העוגה מיד שהיא יוצאת מהתנור ומצננים.

ניתן להשיג בסניפי רשת טיב טעם במחיר 34.90 ש"ח למשקל 400 גר'.

אודות juli1974

אקדמאית, אמא ל-3, יחצנית מסיבות לשעבר, עוסקת בתחום בקרת פרויקטים
פוסט זה פורסם בקטגוריה Uncategorized. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.