מכללת רידמן פותחת מסלול לימודים ייחודי לצמחונות וטבעונות

לפני שלושים שנה הקימה סאלי רידמן את מכללת רידמן ומאז נפרסו סניפים של המכללה בכל הארץ.

השנה הוחלט במכללה לפתוח, לראשונה בישראל, מסלול לימודים ייחודי לצמחונות וטבעונות לאורח חיים בריא, אשר שם דגש על היתרונות, החסרונות והמגבלות של הימנעות מאכילת מזונות מהחי. מסלול הלימודים המקיף והיסודי מיועד לאנשים שמעוניינים לשנות את הרגלי התזונה שלהם ולשפר את בריאותם ואת בריאות בני משפחתם, כמו גם למטפלים המבקשים להרחיב את הידע בנושא זה. במסגרת התוכנית יילמדו עקרונות התזונה הצמחונית והטבעונית, החל מהצד הרוחני וההיסטוריה של תזונה צמחונית וטבעונית, דרך מבנה מערכת העיכול ותחזוקה שוטפת של הגוף ועד לפירוט סוגי מזון שונים ושילובם בתפריט היומי.

צוות ההוראה של הקורס, בניהולם של ד"ר חיים רוזנטל (M.D.) וד"ר לוסי סלע (Ph.D), מורכב ממרצים ידועים ומנוסים שהנם בעצמם צמחונים או טבעונים, אשר יעבירו את המידע העדכני ביותר בתחום.

ד"ר חיים רוזנטל, אומר שלרוב האנשים אין מודעות בתחום, וגם מי שמגדירים עצמם כטבעוניים או צמחוניים מטעמים אידיאולוגיים, לא תמיד יודעים להשתמש בתפריט טבעוני וצמחוני, ולפעמים מפתחים חוסרים בויטמינים כגון בי 12, או חוסרים בברזל ובסידן.

ד"ר לוסי סלע, מהנדסת מזון בהשכלתה, מספרת שכאשר הסתובבה במפעלים ונחשפה לתהליכים שונים ומשונים של הכנת מזון (עדיף לא לעת עליהם..). בחוג מדברים על מזון ראשוני ולא ביסלי ובמבה שנחשבים גם הם כביכול לצמחוניים.

משתתפי הקורס יזכו בשני מפגשים המעשיים עם השפית אביטל סבג עליה כתבתי בעבר…

במהלך אירוע השקת הקורס, נהנו המשתתפים מתפריט קייטרינג ייחודי אותו הכינה אביטל, ושכלל סושי עם טופו, אורז מלא, שמן שומשום ושומשום נבטים, בצל ירוק ועירית.

סנדוויץ עם ממרח פסטו, אותו מכינה אביטל לפי מתכון סודי, על בסיס כוסברה, נענע וג'ינג'ר.

מרק תירס, אפונה וג'ינג'ר חם וטעים

אטריות עם תערובת שמיר וג'ינג'ר ואטריות עם חיטה

את הארוחה ליווה שייק פירות וירקות מיוחד, המחליף ארוחה שלמה מבחינת הערך הקלורי והתזונתי וכמובן הבריאותי שלו.

קינחנו בשוקולד ותה צמחים אותו הכינה הילה חן לב, הרבלית, נטורופטית ומומחית לרפואה משלימה.

התה הומתק בסטיביה או דבש ולא בממתיקים מלאכותיים.

צמחונות וטבעונות על גווניהן השונים הולכות ותופסות מקום חשוב בקרב הציבור בשנים האחרונות. ההוכחות המחקריות לכך שתזונה צמחונית וטבעונית יכולה להאריך את תוחלת החיים, לשפר את איכותם ולספק דרך טבעית להחלמה ממחלות קשות, מצליחות להשפיע על הציבור, ומספר הצמחונים והטבעונים בישראל הולך וגדל משמעותית, במיוחד בשנה האחרונה. אולם רבים אינם מודעים לכך שמעבר לצמחונות או טבעונות מחייב ידע והדרכה מקצועית במטרה לבצע את שינוי הרגלי התזונה בצורה מאוזנת ובריאה.

מסלול הלימודים ייפתח בחודש נובמבר בשלוחות מכללת רידמן בתל אביב, בירושלים, בחיפה וברעננה.

מכללת רידמן – המכללה הבינלאומית לרפואה משלימה ואינטגרטיבית.

לפרטים נוספים ולהרשמה:טלפון: 5284*.

www.reidman.co.il

קמפוס ראשי: רחוב חיים לבנון 26 רמת אביב.

מודעות פרסומת

אודות juli1974

אקדמאית, אמא ל-3, יחצנית מסיבות לשעבר, עוסקת בתחום בקרת פרויקטים
פוסט זה פורסם בקטגוריה Uncategorized. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.