מאפה במילוי גבינות מקמח שמרים

מאפה מקמח שמרים במילוי גבינה לבנה וקוטג' שנשארו לי בבית. הילדים מאוד אהבו את המאפה הפריך והטעים הזה ..קליל ביותר להכנה!

3 את המאפה הכנתי עם קמח שמרים של אסם המקל בצורה משמעותית בעבודה עם בצק שמרים..

3 כוסות קמח שמרים של אסם

3 כפות שמן קנולה

כוס מים פושרים

20 גר חמאה

ביצה אחת

2 כפיות סוכר

לציפוי ביצה נוספת וגבינה צהובה מגורדת.

מערבבים בקערה קמח שמרים עם סוכר, עושים גומה ומוסיפים ביצה, שמן, ובהדרגה מים.

לשים עד לקבלת בצק רך אך לא דביק ומתפיחים כשעה.

מרדדים את הבצק לעובי של כ-2 ס"מ

ממלאים בתערובת גבינות: גבינה לבנה 250 גר', קופסת קוטג' וביצה אחת, כף גבינה צהובה מגורדת. מרימים את קצוות הבצק וסוגרים.

מעבירים לניר אפיה משומן מעט ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות כ-35 דקות עד להזהבה.

מוסיפים מלמעלה עוד טיפלה גבינה צהובה מגורדת ואופים עוד 5 דקות.

אודות juli1974

אקדמאית, אמא ל-3, יחצנית מסיבות לשעבר, עוסקת בתחום בקרת פרויקטים
פוסט זה פורסם בקטגוריה Uncategorized. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.