מסעדת בלאקסטון BlackStone

אזור הבורסה ברמת גן, שבעבר נודע בעיקר בזכות מועדונים מפוקפקים בהם הבנות מופיעות על עמודים, שינה את פניו והפך למתחם אורבני שוקק. גם התחום הקולינרי התפתח והשתדרג עם פתיחתן של מסעדות שוות ואיכותיות.

אחת ממסעדות אלו היא מסעדת השף BLACKSTONE Bistro & Lounge, המגישה תפריט כשר ויצירתי בניצוחו של השף קובי עבד, עם מנות בשרים ודגים מוקפדות בניחוח צרפתי ונגיעות ים-תיכוניות מקומיות.

הגעתי לדגום את המקום עם אמי היקרה (וזה המקום להודות לה על אינספור שעות בייביסיטר). למרות מזג האוויר הקפוא בחוץ, הופתענו לגלות שהמסעדה מלאה (מזל ששמרו לנו שולחן…).

בלקסטון שוכנת בתוך מלון אינדיגו, ובתור מסעדה בתוך מלון בוטיק שומרת על סגנון קלאסי ויוקרתי.

בהתאם לסטיגמה על מוצאנו הרוסי, פתחנו את הערב עם אלכוהול ושני קוקטיילים קלילים.

rose cheeks קוקטייל על בסיס טקילה דון חוליו בלנקו עם מיץ לימון, מי סוכר, אפרסק, מיץ תפוזים וליים ( 46 ש"ח).קוקטייל מתקתק וקליל וכמובן מאוד טעים.

special sider ספיישל סיידר על בסיס רום מיץ תפוחים צלול סנגריה אדומה אותה מכינים במקום, קינומון ווניל. הקוקטייל מגיע עם פלחי תפוחי עץ (32 ש"ח). הקוקטייל החם הזה מתאים במיוחד לימי החורף הקרירים.

אחרי שהתחממנו עם האלכוהול, עברנו לטעום מהתפריט החדש, וכמיטב הקלישאה הפולנית, כשבחוץ קר, אין כמו מרק חם ומנחם.

בחרנו מרק כתום מגזר, בטטה ודלעת, עם נגיעות שום וחלב קוקוס ( 32 ש"ח).

מרק ירוקים עם אספרגוס, אפונה וברוקולי (44 ש"ח) המעוטר בעלי מייקרו סלק – יצירת אומנות קולינרית.

המרקים מגיעים עם קרוטונים, לחם כפרי ושלושה מטבלים. צורת ההגשה של המרק, בסיר נירוסטה קטן ויוקרתי, מתאימה לאווירת מלון הבוטיק.

המרקים המעולים פתחו את התאבון והמשכנו אל המנות העיקריות.

בהמלצת המלצר החביב בחרנו בקדרת ציידים – תבשיל עגל בבירה על ניוקי תפו"א וקרם ארטישוק ירושלמי. הניוקי עובר בישול ברוטב של העגל עצמו ומוגש על מצע פירה תפו"א (128 ש"ח).

המלצר שאל באדיבות באיזו מידה אני רוצה את האנטריקוט עצם בלאק אנגוס, המוגש בתערובת תבלין ארגנטינאי וצ'יפס בריטי (149 ש"ח).

האנטריקוט עשוי במידה הנכונה ובשילוב עם רוטב הצימינצ'ורי היה פשוט מעולה. פלחי עגבניה ופלפל קלויים, קונפי שום, פלחי בטטה אפויים מהווים תוספת מצויינת למנה.

קינחנו עם פאי פקאן, קרם שקדים וגלידת וניל ( 39 ש"ח)

רבעי תותים ברוטב וניל עם דובדבן אמרנה, קרם וניל וכוסית של שוקולד חם (39 ש"ח).

בר המסעדה BLACKSTONE Bistro & Lounge מציעHappy Hour  משמח במיוחד, במהלך ימים א'-ה' בין השעות 16:00-19:00.

הבר המעוצב מציע למבקריו, שרוצים לספוג אווירה אירופאית, דיל מיוחד של 1+1 על תפריט משתנה המורכב ממגוון רחב של יינות, בירות וקוקטיילים של המיקסולוג מוש בודניק ("סושיאל קלאב").

המסעדה ממוקמת ב-"HOTEL INDIGO TEL AVIV", מלון בוטיק הנמצא במתחם הבורסה בר"ג, זהו המלון הראשון שנפתח במזרח התיכון ובישראל בפרט, של רשת המלונות הבינלאומית אינטרקונטיננטל IHG.

רחוב אהליאב 5, מתחם הבורסה, רמת גן. להזמנות: 03-9300033. www.telaviv.hotelindigo.com

reservations@telaviv.hotelindigo.com

אודות juli1974

אקדמאית, אמא ל-3, יחצנית מסיבות לשעבר, עוסקת בתחום בקרת פרויקטים
פוסט זה פורסם בקטגוריה Uncategorized. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.