מתכון לאוזני המן במילוי שוקולד וקינמון

פורים בפתח – זה הזמן להתארגן עם משלוחי המנות ובתוכם סמל החג המובהק – אוזני המן על שם המן הרשע.

רשת קפה ביגה מנדבת מתכון עשיר וייחודי, לאוזני המן במילוי שוקולד בלגי וקינמון אותם ניתן לרכוש במחיר 33 ש"ח למארז של 320 גר'.

רכיבים – מתכון לכ- 30 יחידות:

320 גרם חמאה

220 גרם אבקת סוכר

80 גרם אבקת שקד מולבן

500 גרם קמח

כפית תמצית וניל

קורט מלח

2 ביצים

רכיבים למילוי שוקולד

500 גרם חלב

160 גרם סוכר

קורט מלח

מקל וניל

150 גרם חלמון

50 גרם קורנפלור

200 גרם שוקולד מריר בלגי איכותי

אופן הכנת המילוי

יש לערבב שליש מהחלב בקערה עם החלמון והקורנפלור.  יש להרתיח  את יתר החלב בתוך סיר בנפרד, עם הסוכר ומקל הקינמון ומעט מלח. לאחר מכן, לערבב היטב עם הקורנפלור. מערבבים היטב ומסננים. לאחר הסינון יש להרתיח שוב הכל יחד ולהביא לרתיחה תוך כדי ערבוב. שופכים פנימה את השוקולד, בוחשים היטב ומצננים.

אופן הכנת הבצק:

יש לבחוש בקערת מיקסר עם וו גיטרה את החמאה, קקאו, אבקת סוכר, תמצית וניל ומלח ולערבב היטב עד לקבלת תערובת אחידה. להוסיף ביצה אחת ולאחר מיכן את הקמח עד קבלת בצק אחיד. לשים במקרר לשעה מנוחה ולאחר מיכן משטחים ומרדדים על משטח מקומח לעובי של 3-4 מ"מ וקורצים עיגולים. יש למרוח מעט ביצה ולהוסיף את מילוי השוקולד. יש לאפות בטמפרטורת 160 מעלות לכ- 17-20 דקות.

מודעות פרסומת

אודות juli1974

אקדמאית, אמא ל-3, יחצנית מסיבות לשעבר, עוסקת בתחום בקרת פרויקטים
פוסט זה פורסם בקטגוריה Uncategorized. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.