שניצל תירס של טבעול במתכון חדש

הילדים שלי מאוד אוהבים שניצל תירס  ואני מעדיפה שהשניצלים שלהם יהיו פחות תעשייתיים.

לראשונה מאז השיקה את שניצל התירס לפני יותר משני עשורים, מבצעת טבעול שינוי מהותי במתכון השניצל האהוב. המתכון החדש, שעולה על המדפים בימים אלה, מורכב אך ורק מרכיבים המוכרים לכולם מהמטבח הביתי: תירס, מים, פירורי לחם, שמן קנולה, חלבון חיטה, חלבון ביצה, קמח חיטה ומלח. זהו זה. המתכון החדש אינו מכיל שום דבר נוסף.

ילדי טעמו מהשניצל החדש ומאוד אהבו את המרקם והטעם.

המהלך של טבעול מצטרף למגמה בינלאומית לצמצום רשימת הרכיבים של מוצרי מזון והנגשת המידע אודות ההרכב התזונתי. רשימת הרכיבים של שניצל התירס החדש תתנוסס בבולטות בחזית המוצר, ותספק מידע ברור, פשוט וקל להבנה.

במתכון החדש יש יותר תירס, אין בו תוספת סוכר כלל והפחתנו את אחוזי השומן. היום שניצל התירס של טבעול מכיל רק שמונה רכיבים ביתיים מוכרים, ומאפשר להורים להבין בדיוק מה הם מכניסים הביתה, ומה מונח על צלחת האוכל של הילד שלהם.

מחירו של שניצל התירס לא השתנה: ניתן למצוא במחיר הנע בין 24.9-28.9 ₪ (המחיר הסופי לצרכן נתון לשיקול דעת הקמעונאי), משקל: 750 גרם, כשרות: בד"ץ, בעל"ז ורבנות מטה אשר.

מודעות פרסומת

אודות juli1974

אקדמאית, אמא ל-3, יחצנית מסיבות לשעבר, עוסקת בתחום בקרת פרויקטים
פוסט זה פורסם בקטגוריה Uncategorized. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.