מאפים עם מילוי גבינות של משק צוריאל

מתכון קליל למאפים במילוי גבינה בולגרית וגבינה צפתית. לצורך המילוי השתמשתי בגבינות משק צוריאל אותן קבלתי להתנסות.

בקערה מערבבים:

2 ביצים (1 חלמון להברשה)

1 כוס קמח תופח או 1 כוס קמח רגיל עם כפית שטוחה של אבקת אפיה

3 כפות שמן קנולה

100 גר' גבינה בולגרית של משק צוריאל מסדרת המעדניה

100 גר' גבינת צפתית מעודנת 5% של משק צוריאל

מערבבים את כל המרכיבים עד לקבלת בצק אחיד ומכניסים בצק לכחצי שעה למקרר.

מחממים תנור ל-180 מעלות.

מכסים תנור בנייר אפיה, משמנים.

מכינים עוגיות בצורת סהרונים, מברישים בחלמון ביצה טרופה ומפזרים שומשום.

אופים כ10-15 דקות עד להזהבה.

 

מודעות פרסומת

אודות juli1974

אקדמאית, אמא ל-3, יחצנית מסיבות לשעבר, עוסקת בתחום בקרת פרויקטים
פוסט זה פורסם בקטגוריה Uncategorized. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.