חלה מתוקה וטעימה

מתכון לחלה מתוקה ומאוד טעימה לפי מתכון המקורי של חן שוקרון המדהימה:

התאמתי את המתכון לכמויות הנדרשות ולמצרכים הנמצאים בהישג ידי בביתי.

בקערה מערבבים חצי קילו קמח לבן עם 2 כפות שמרים יבשים + חצי שקית אבקת אפיה.

מוסיפים חלבון של ביצה אחת (חלמון שומרים להברשה של החלה).

1/4 כוס סוכר (אפשר להחליף בדבש או סילאן)

1/4 כוס סילאן או דבש

1 כוס מים פושרים

1/3 כוס שמן

מערבבים היטב ולשים כ-5 דקות (אני לשה ידנית – אין לי מיקס:) עד לקבלת בצק קצת דביק..

מתפיחים כשעה+.

יוצרים מהבצק את הצורה הרצויה, מברישים בחלמון ביצה ומפזרים שומשום מעל.

אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-25 דקות עד שהחלה מזהיבה בחלקה העליון.

מודעות פרסומת

אודות juli1974

אקדמאית, אמא ל-3, יחצנית מסיבות לשעבר, עוסקת בתחום בקרת פרויקטים
פוסט זה פורסם בקטגוריה Uncategorized. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.