רשת ביגה מנדבת מתכון לסופגניות במילוי ריבה

חג החנוכה הלוא הוא חג האורים בפתח. מצ"ב מתכון מנצח וחגיגי שיאפשר לכם להרשים את האורחים בסופגניות טעימות שיקצרו מחמאות רבות בחסות רן בן דוד, הקונדיטור הראשי של רשת בתי הקפה ביגה.

חומרים:

1 קילו קמח.

50 גרם שמרים טריים.

200 גרם סוכר.

200 גרם חלב.

30 גרם ברנדי.

6 ביצים.

מקל קינמון.

10 גרם מלח (כפית).

150 גרם חמאה רכה.

שמן לטיגון.

ריבה למילוי.

אבקת סוכר לפיזור מעל.

אופן ההכנה:

משתמשים בוו לישה, שופכים קמח לקערת המיקסר מוסיפים שמרים ומערבבים היטב. מוסיפים חלב, סוכר, ביצים, מערבלים הכל במהירות נמוכה עד קבלת בצק אחיד. מוסיפים מלח ומערבלים במהירות גבוהה, שוב עד לקבלת בצק אחיד וחלק, מוסיפים חמאה ומערבלים עד שנטמעת היטב בבצק.

מטפיחים עד שהבצק מכפיל את נפחו. לאחר שהכפיל את נפחו, מחלקים את הבצק ל-30 ומגלגלים ל-30 כדורים. משמנים את הכדורים למניעת התייבשות, ומניחים להתפחה על מגש משומן עד שמכפילים את נפחו שוב.

מחממים שמן טיגון בסיר ומטגנים צד אחד עד להזהבה והופכים ומטגנים גם את הצד השני. ממלאים בריבה ומפזרים מעל אבקת-סוכר.

מחיר: 5 ₪  ליחידה מילוי ריבה, מילוי מיוחד – 6 ₪ ליחידה.

לרשת ביגה 5 סניפים: חורב 12 חיפה, קרית טבעון, גרנד קניון חיפה, קרית חיים, מתחם שרונה תל אביב.

אודות juli1974

אקדמאית, אמא ל-3, יחצנית מסיבות לשעבר, עוסקת בתחום בקרת פרויקטים
פוסט זה פורסם בקטגוריה Uncategorized. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.