סופגניות ללא סוכר עם סוכרזית

חג חנוכה המתוק הגיע  ואיתו אכילת הסופגניות המסורתיות!

בחג ניתן להנות מסופגניות חמות ומתוקות ללא סוכר עם ממתיק טבעי סטיוויה!

מצ"ב מתכון לסופגניות באדיבות סוכרזית

חומרים שיספיקו לכם ל-20 סופגניות:

1/2 קילו קמח

25 גרם שמרים (אני שמה 2 כפות מלאות של שמרים יבשים)

10 שקיות סוכרזית סוכרלוז או סוכרזית סטיוויה

(אני השתמשתי ב3/4 כוס של אבקת סוכרזית)

2 בייצים (במתכון המקורי 2 חלמונים)

תמצית רום

כוס חלב

ריבה או שוקולד ללא סוכר של TUSSO


שמן צמחי לטיגון

כפית מלח

אבקת סוכרזית כמו סוכר / סטיוויה כפית לכפית

איך מכינים?

א. נכניס למיקסר במערבל קמח, שמרים, סוכרזית, 2 בייצים, מעט שמן, מלח ותמצית רום. באמצעות הוו לשים במשך כדקה. (אני מבצעת לישה ידנית כ-5-10 דקות – תלוי בסבלנות:)

ב. נוסיף חלב באופן הדרגתי ונערבל במשך כרבע שעה עד שיתקבל בצק במרקם חלק ודביק.

ג. נניח את העיסה בקערה ונכסה אותה לשם התפחת הבצק כשעה.

ד. נלוש פעם נוספת ונעשה התפחה נוספת במשך כ-15 דקות.

ה. את הבצק נחלק ל-2 חלקים בגודל דומה וניצור 2 גלילים. מכל גליל ניצור 20 יחידות, שמהן נכין כדורים חלקים בגלגול ידני.
ו. שוב נשהה להתפחה במשך כשעה עד שהנפח של הבצק יוכפל.

ז. את כדורי הבצק מטגנים בשמן חם ועמוק עד להזהבה.

אני אופה את הסופגניות בתנור שחומם מראש לחום של 220 מעלות כ-15-20 דקות (תלןי בתנור).

ח. בעזרת מזרק ממלאים את הסופגניות בריבה או בשוקולד ללא סוכר ובוזקים מעל סטיוויה או אבקת סוכרזית.

מידע נוסף ומתכונים נוספים ניתן למצוא באתר של סוכרזית: http://www.sucrazit.co.il/

מודעות פרסומת

אודות juli1974

אקדמאית, אמא ל-3, יחצנית מסיבות לשעבר, עוסקת בתחום בקרת פרויקטים
פוסט זה פורסם בקטגוריה Uncategorized. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.