צ'יפס בטטה מבית אריסטו קראנץ'

זה לא סוד, שניתן לשדרג מגוון רחב של מנות בתוספת קראנצ'ית מיוחדת. מוסיפים לסלט ירקות או למוקפץ שבבי צ'יפס בטטה והמנה משתדרגת פלאים!

לאחרונה, צ'יפס בטטה מבית "אריסטו קראנץ'", הפך ללהיט בבית ומשנה כל מה שחשבתם על עולם הצ'יפס. צ'יפס הבטטה בעל ערכים מובהקים טובים יותר משל צ'יפס העשוי מתפוח אדמה, בנוסף, מיוצר בתהליך ייצור ייחודי אשר מגביר את הטעם העשיר והמתיקות של הבטטה.

 

סדרת אריסטו קראנץ' עשויה מירקות איכותיים בלבד, היא סופחת פחות שמן ומהווה תוספת טעימה ומיוחדת. את הצ'יפס ניתן להכין בתנור, בגריל ובטיגון עמוק ויכול להיות מתאבן או כתוספת מהירה וטעימה למנה העיקרית.

מחממים תנור או טוסטר אובן לחום של 180 מעלות, מכניסים ל10-15 דקות – ויש לכם צ'יפס פריך, מתוק, טעים ובריא!

 

בדירוג של האגודה האמריקאית לתזונה, זכתה הבטטה במקום ה-1 כירק הכי בריא. הבטטה עשירה מאוד בויטמין A, המהווה מקור טוב לאשלגן, מגנזיום וברזל, וכמות גבוהה של סיבים תזונתיים שתורמים לערך גליקמי נמוך מתפוחי אדמה. בנוסף הבטטה עשירה בסיבים תזונתיים הטובים למערכת העיכול. בנוסף, אינה מכילה שומן טרנס וגם לא כולסטרול.

 

.

מודעות פרסומת

אודות juli1974

אקדמאית, אמא ל-3, יחצנית מסיבות לשעבר, עוסקת בתחום בקרת פרויקטים
פוסט זה פורסם בקטגוריה Uncategorized. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.