דייוויד פרנקל משיק תפריט משלוחים בפרונטו קיוסקו!

התינוקת של דייוויד פרנקל, פרונטו קיסוקו שבשוק הצפון בתל אביב, חגגה אתמול חודשיים במסבית בריתה קייצית עם הרבה פיצות, פוקצ'ות, אנטיפסטי…ואלכוהול!

רשת מסעדות המזון המהיר pronto kiosko אשר נוסדה בפברואר 2016 עם סניף ראשון במתחם "שוק צפון" ברמת החייל', מציעה מזון איטלקי מהיר ואיכותי, העשוי מחומרי גלם משובחים עם מגוון מנות אנטיפסטי, פיצות ופוקצ'ות הנאפות בטאבון במקום ופסטות טריות, בהובלת השף דיוויד פרנקל. "פרונטו קיוסקו" הינה האחות הקטנה של מסעדת השף pronto ומגישה מנות באיכות בלתי-מתפשרת ובמחירים נגישים לכל כיס.

במסיבה רבת משתתפים נפרדתי מפיצות, פסטות ופוקצ'ות אותן לא אראה במהלך חג הפסח..אז נהניתי מבצקים מכל הלב!

מגמת דוכני המזון המהיר בקרב השפים הבולטים בישראל קופצת מדרגה, כאשר לראשונה – שף דיוויד פרנקל משיק שירות משלוחים במסעדת המזון האיטלקי המהיר pronto kiosko (פרונטו קיוסקו).

שירות המשלוחים החדש יציע את כל המנות בתפריט, החל ממנות אנטיפסטי, דרך פיצות הנאפות בטאבון ופסטות טריות וכלה בקינוחים, בין הימים ראשון-חמישי בשעות 15:00-22:00. בשלב הראשון המשלוחים יגיעו לשכונות הצפוניות בתל-אביב עם דמי משלוח של 12 ש"ח, ובחודשים הקרובים יתרחבו לכל גוש דן.

הקונספט אשר עומד מאחורי רשת "פרונטו קיוסקו" הינו חיבור בין חומרי הגלם האיכותיים וההקפדה הבלתי-מתפשרת של פרנקל, הבאים לידי ביטוי במסעדת השף pronto, לבין הרצון להנגיש את המנות לקהל הרחב, הן מבחינת המחירים והן מבחינת השפה הקולינארית.

"תהליך העבודה על 'pronto kiosko', החל משלב הרעיון, דרך הפיתוח ועד להקמת הסניף הראשון ברשת והרכבת התפריט, חשף אותי לחוויה חדשה ומרגשת בתעשיית המסעדנות. לראשונה בקריירה שלי, אני זוכה להקים רשת מזון מהיר ואיכותי מראשיתה ולהגיש אוכל איטלקי טרי העשוי מחומרי גלם משובחים, במחירים נגישים לכל כיס", לדברי השף דיוויד פרנקל.

ניתן להזמין בתפריט המשלוחים מנות בודדות או ארוחות עסקיות, הכוללות מנה ראשונה/קינוח, מנה עיקרית וכוס תה קר, בשלוש קטגוריות מחירים: 52 ש"ח, 59 ש"ח או 69 ש"ח.

בין המנות הבולטות בפרונטו קיוסקו המוצעות בתפריט המשלוחים:

v      פיצה מרגריטה עם רוטב נפוליטנה, מוצרלה, שמן שום ובזיליקום (29 ש"ח, תוספת לבחירה ב-6 ש"ח)

v      פיצה בייקון עם רוטב בשמל, גבינת מסקרפונה, פרמז'אנו, בייקון וחלמון (49 ש"ח)

v      פסטה מפלדינו עוף אליו אוליו בשמן זית, עוף צלוי בטאבון, עגבניות, שום צ'ילי ופטרוזיליה (44 ש"ח)

v      פסטה טאליוליני טרטופו עם חמאה לבנה, פטריות כמהין, פטריות שמפיניון ופרמז'אנו (55 ש"ח)

צילום אנטולי מיכאלו

ניתן להזמין משלוחים בpronto kiosko בטלפון: 03-7739900או דרך האתר: www.prontokiosko.co.il

אודות שף דיוויד פרנקל: דיוויד פרנקל נחשב לאחד השפים הצעירים, הבולטים והמובילים בישראל וזכה לשלל תארים בתחום הקולינאריה, ביניהם: שף השנה של TimeOut לשנת 2014, השף העולה של ישראל, Young chef of the year, פריצת השנה, הכוכב העולה של המטבח הישראלי ועוד. למרות גילו הצעיר, לפרנקל ניסיון מרשים ויוצא-דופן: סו-שף במסעדת "אורקה", מסעדת "כתית", מסעדת "flay" בניו-יורק, למד קונדיטוריה ב-fci, התמחה במסעדת "Per Se" של תומאס קלר ומסעדת "mugaritz" היוקרתית בעיירה סן-סבסטיאן. הקים את המטבח של "סושיאל קלאב" והתמחה במסעדת "noma" הדנית, אשר נחשבת למסעדה הטובה בעולם.

צילום אנטולי מיכאלו

 

מודעות פרסומת

אודות juli1974

אקדמאית, אמא ל-3, יחצנית מסיבות לשעבר, עוסקת בתחום בקרת פרויקטים
פוסט זה פורסם בקטגוריה Uncategorized. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.