עוגה אישית גבינת מוס מסקרפונה ופסיפלורה

בחג השבועות נהוג לאכול מאכלי גבינה, אבל כולנו מחכים להפתעות הקינוח המתוקות, המהוות את גולת הכותרת של כל ארוחת חג.

לקראת חג השבועות הקונדיטורית הראשית של רשת קפה גרג, מירן קל מעניקה מתכון המנצח של עוגה אישית גבינת מוס מסקרפונה ופסיפלורה. מדובר בעוגת מוס אוורירית, קלילה, איכותית, עם טוויסט של טעמי פסיפלורה.

 

המתכון:

מרכיבים להכנת תחתית העוגה:             

200 גרם עוגיות פתיבר טחונות

90 גרם חמאה מומסת

אופן הכנה:

מערבבים יחד ומשטחים בתבנית לעוגה עגולה בקוטר 18

מרכיבים להכנת מוס מסקרפונה:

200 גרם גבינת מסקרפונה

209 גרם שמנת מתוקה

130 גרם סוכר

200 גרם חלמון

24 גרם מים

6 גרם ג'לטין

אופן הכנה:                            

משרים את הג'לטין במים

מקציפים חלמון וסוכר הקצפה קשה

מקציפים שמנת ומסקרפונה

מקפלים את מסקרפונה עם החלמונים

ממיסים את הג'לטין במיקרו ומוסיפים למסה של המסקרפונה

יוצקים על תחתית העוגה

מרכיבים לקרם פסיפלורה:

200 גרם מחית פסיפלורה עדיף ללא גרעינים

80 גרם סוכר

100 גרם ביצים (2 יחי)

10 גרם ג'לטין

200 גרם חמאה

קורט מלח

אופן הכנה:

בקערה שמים מחית פסיפלורה ביצים סוכר וקורט מלח ומבשלים מעל בן מרי (בן מרי זה בעצם סיר שמכניסים לתוכו מים ומבשלים מעל האדים)

מבשלים עד שמסמיך תוך בחישה מתמדת

מוסיפים ג'לטין ומערבבים. מוסיפים חמאה ומערבבים.

ממתינים מעט שיתקרר ושופכים מעל המוס מסקרפונה

מכניסים לקירור לפחות 6 שעות ומפזרים מעל אבקת סוכר או מקופלת לבנה.

ניתן להשיג ברשת קפה גרג במחיר לצרכן: 37 ₪ משקל כ- 200 גרם

מודעות פרסומת

אודות juli1974

אקדמאית, אמא ל-3, יחצנית מסיבות לשעבר, עוסקת בתחום בקרת פרויקטים
פוסט זה פורסם בקטגוריה Uncategorized. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.