ערק מברוקה נהדר בטעם קרמל – ממליצה בחום!

לפני כשבוע חזרנו מיוון הידועה בערק האיכותי שלה, רק ששם הוא מכונה "אוזו"..

ביוון הזמנו את המשקה הנהדר הזה בכל ארוחה, כי הוא הולך מצויין עם דגים, בשר, סלט יווני, סרדינים ברוטב עגבניות, ובעצם כמעט עם כל דבר…

האהבה לערק נמשכת גם בארץ! מותג הערק הוותיק, ערק מברוקה – ערק מסורתי אשר מיוצר משנת 1925 ע"י משפחת כהן, כשתחילת הדרך של המפעל המשפחתי הייתה במרוקו.

הערק טעים במיוחד ומיוצר לפי מתכון סודי, שעובר בירושה בין בני המשפחה במשך ארבע דורות.

מדובר בערק קליל, אפילו קליל מאוד לחך הרוסי שלי (רק 28% אלכוהול) ומתאים למסיבת בנות:), לכל סיבה ומסיבה וניתן לשלבו במגוון קוקטיילים מרעננים.

והנה רעיון לקוקטייל ייחודי וקל להכנה:

 ערק מברוקה בטעם קרמל 40cc לערבב עם 20 CC של ליקר קוקוס ולסיום להוסיף 20 CC של סודה

כותשים קרח גרוס לתוך כוס גבוהה, מוזגים לתוכה ערק קרמל של מברוקה, ליקר קוקוס, סוגרים עם סודה ומגישים.

אני אוהבת לשתות אותו נקי לקינוח (במקום סוכריית קרמל:) העקר משאיר חמימות נעימה ומלטפת בגרון:)

הערק מיוצר ביקבי הנגב, קרית גת.

מודעות פרסומת

אודות juli1974

אקדמאית, אמא ל-3, יחצנית מסיבות לשעבר, עוסקת בתחום בקרת פרויקטים
פוסט זה פורסם בקטגוריה Uncategorized. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.