נחשי גבינה מלוחים לשבועות

לקראת השבעות המתקרב הכנתי עם הילדים נחשי גבינה אפויים. את המתכון לקחתי מספר מתכונים מגניב של אביגיל מייזליק "פשוט טעים".

הנחשים הללו טעימים ואהובים על ילדים והמתכון מתאים להכנה של כ-20 נחשים.

בקערה מערבבים 200 גר פתיתי גבינה מוצרלה מגורדת, 20 % שומן של תנובה מסדרת השף הלבן

2 גביעי אשל

50 גר' חמאה מומסת במיקרוגל

2 כוסות קמח תופח

כפית מלח

לציפוי:

ביצה טרופה

2 כפות שומשום

2-3 זיתים לעיניים

מערבבים את כל החומרים עד לקבלת בצק אחד. יוצרים מהבצק כדור, עופים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-20 דקות.

על גבי תבנית גדולה ושטוחה, מרופדת בנייר אפיה משומן, מניחים נחשים ומברישים בביצה טרופה ומפזרים שומשום מעל.

לקבלת עיניים פורסים את הזיתים ומניחים אותם על כל נחש.

אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ10-15 דקות.

מודעות פרסומת

אודות juli1974

אקדמאית, אמא ל-3, יחצנית מסיבות לשעבר, עוסקת בתחום בקרת פרויקטים
פוסט זה פורסם בקטגוריה Uncategorized. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.