עוגת גבינה ללא אפיה לשבועות

לקראת חג השבועות הכנתי עם הילדים עוגת גבינה בסגנון קרמשניט קלה מאוד להכנה.

כבסיס לעוגה, השתמשתי ב3 דפי עלי בצק מוכנים של BONOMI  – עלים לקרמשניט – שכבות אפויות מבצק עלים.

מדובר במאפה איטלקי מסורתי של שלוש שכבות בצק עלים מעודן, פריך וטרי בזיגוג סוכר. אידיאלי להכנה מהירה של עוגת קרמשניט (מילפיי). הבסיסים ארוזים באריזה שומרת טריות בעלת מכסה שקוף לשמירה על שלמות המוצר וטריותו.

בצק עלים מוכן לקרמשניט (צריך 3 עלים לקרמשניט של  BONOMI  )

1 חבילת פודינג אינסטנט בטעם וניל של שופרסל

1 שמנת מתוקה להקצפה 38% מסדרת השף הלבן

1 גביע גבינת קרם פרש 30% שומן מסדרת השף הלבן לשידרוג מאפים

250 גר גבינה לבנה 5 %

כוס חלב

אבקת סוכר

אופן ההכנה:

מקציפים בקערה את האיסטנט פודינג בטעם וניל עם החלב והשמנת מתוקה עד לקבלת קרם יציב.

מוסיפים תוכן הגביע של גבינת קרם פרש ו250 גר' גבינה לבנה 9%, מערבבים היטב, וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף יציב

מורחים על מלבן בצק עלים מוכן שליש מכמות הקרם, מניחים מעל הקרם משטח בצק עלים נוסף ומורחים מעליו את חצי מהקרם.


מכסים את שכבת הקרם האחרונה בבצק העלים שנותר ומורחים עליו את שאר הקרם (אפשר לא למרוח עליו קרם אלא לבזוק מעליו אבקת סוכר)

להשאיר את העוגה במקרר כשעה שעתיים לפני ההגשה.

מודעות פרסומת

אודות juli1974

אקדמאית, אמא ל-3, יחצנית מסיבות לשעבר, עוסקת בתחום בקרת פרויקטים
פוסט זה פורסם בקטגוריה Uncategorized. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.