ערב רומנטי בדומיניק קישטן בר

ידוע שלעשות ספורט בכלל ולשחק כדורגל בפרט מעורר את התאבון. אז מסתבר שגם צפייה בכדורגל מעוררת את בלוטות הטעם, אולי בגלל הפרסומות להמבורגר ובירה במגרשים…אז ניצלנו הפוגה קצרה בין משחק למשחק ביורו, והגענו לדומיניק קישטן בר שבמתחם הבורסה ברמת גן, לשבור את הרעב עם בשר משובח ועל הדרך לחגוג את יום ההולדת של בעלי.

ניחשנו שהמסעדה קרויה על שם מאהבת אקזוטית ובלתי נשכחת, אך לא. מסתבר שמאחורי השם דומיניק לא מסתתרת שום מאהבת ואפילו לא אישה. הסיבה פשוטה הרבה יותר- זהו שמו של בעלי המסעדה, שהוא גם הבעלים של בית הקפה והקונידטוריה הסמוכים, בעלי השם הזהה…

בגלל היורו היינו בטוחים שכולם צמודים לטלוויזיה ונהיה לבד במסעדה, אך הופתענו לראות שלא רק שלא היינו לבד, אלא שדומיניק הייתה מלאה. למרבה הפלא, נותרו עוד כמה אנשים מוזרים, שעדיין מעדיפים בילוי במסעדה על צפייה בכדורגל…

האווירה במסעדה נעימה, קלאסית ולא מחייבת, כך שאוכלוסיית הלקוחות מגוונת, החל מאנשי עסקים בחליפות, משפחות, זוגות וגם תיירים. בזכות הכשרות למהדרין מגיעים לדומיניק לא מעט דתיים ושומרי מסורת.

"דומיניק קיטשן בר", שנפתחה לפני שנה וקצת, מציעה אוכל טוב, ועיצוב חמים ומוקפד, התפריט כשר ומגוון. בתפריט, עליו מנצח שף גיא צרפתי,  ניתן למצוא מנות דגים ובשרים בסגנונות שונים, מבחר סלטים טריים, מנות צמחוניות, טאפסים מצוינים ולקינוח הסעודה גם פינוקים מתוקים במיוחד, מעשה ידיו של דומיניק. בשעות הצהריים מצפות לבאי המקום מנות ספיישל נבחרות במחירים נוחים. בשעות הערב ניתן לשבת על הבר עם קוקטייל או כל משקה אלכוהולי אחר. בהמלצת הצוות הזמנתי קוקטייל סמוק – קוקטייל מיוחד המורכב מוודקה אשכוליות, עגבניות תמר, צ'ילי על נגיעות של ליקר פטל שחור (37 ש"ח). אהבתי את השילוב בין מתיקות הקוקטייל לבין החריפות הקלה של הצ'ילי.

כיאה לערב רומנטי, פתחנו אותו עם 2 כוסות יין שיראז – יין אדום ישראלי של יקב תבור מבציר 2012, לצד לחם דומיניק עם שלושה מטבלים המוגש על חשבון הבית בארוחות הצהריים (12 ש"ח)

המשכנו עם כרובית קריספי ברוטב ויניגרט וחרדל חמצמץ, מעוטרת בצנוברים ופטרוזיליה (32 ש"ח), מומלצת במיוחד עם כוס בירה.

מי שאוהב בשר כבר במנה הראשונה יכול להתחיל את הערב עם ברוסקטת סינטה כבושה ספוגה ברוטב עם עגבניות לחות, ארטישוק ירושלמי, איולי אריסה (33 ש"ח).

או פטה כבד, המגיע עם קרוסטינים פריכים וקונפיטורת משמישים (38 ש"ח)

קרפצ'ו סלמון – נתח סלמון טריים מעוטרים בטבעות צנונית, עלי כוסברה, נגיעות של מלפפון ירוק, טבעות של בצל סגול  ועלי בזיליקום טריים בשמן זית (38 ש"ח).

בין לגימה ללגימה עברנו לעיקריות (המוגשות גם בתפריט צהריים של המסעדה):

בהמלצת המלצר, הזמנו פילה לברק על מצע קוסקוס ועגבניות מיובשות, שעועית ירוקה, לימון ופולנטה ועגבניות שרי בצד (74 ש"ח)

הדג העסיסי והרך נמס בפה והקוסקוס משבח את טעמו.

קונפי ברווז על מצע ירקות קלויים: גזר, שפינט, בצלי שאלוט, גזר, בטטה ותפו"א אפויים בתנור (69 ש"ח).

שמענו שמדי יום מגיע דומיניק להכין את הקינוחים המיוחדים שלו ולכן לא עזבנו לפני שטעמנו מפלטת קינוחים (22 ש"ח) הכוללת מיני קרם ברולה, מרמלדות, מקלות שוקולד מריר עם פיסטוקים וקוביות חלבה. סיום מתוק לארוחה רומנטית!

אירועים בדומיניק קיטשן בר: בחלל המעוצב של המסעדה, ניתן לקיים אירועים פרטיים מכל סוג שהוא עם 100  החל מהשעה 17:00 בימים א –ה. במקום פועל גם חדר VIP, המתאים ל- 30 איש ומצויד במיטב האבזור הדרוש לאירוע.

דומיניק קיטשן בר, שעות פתיחה 12:00-23:00 , החילזון 5,  רמת גן 03-6774494

פרטים נוספים באתר המסעדה: http://dominik.rest.co.il/

http://dominik.rest.co.il/אודות

מודעות פרסומת

אודות juli1974

אקדמאית, אמא ל-3, יחצנית מסיבות לשעבר, עוסקת בתחום בקרת פרויקטים
פוסט זה פורסם בקטגוריה Uncategorized. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.