מתכון לחילבה ביתי

החילבה, התבלין התימני המפורסם, נחשב לאחד התבלינים הבריאים ביותר. בעיניי הוא גם מאד טעים ופיקנטי.

להלן מתכון פשוט ביותר לחילבה מצויינת:

רכיבים: 1-2 כפות גרגירי חילבה טחונים וטריים (אפשר להשיג בכל חנות תבלינים)

4 שיני שום

צרור כוסברה קטן

1 עגבניה

1 לימון

קורטוב מלח

אופן ההכנה:

1. משרים את גרגירי החילבה בכלי עם 2 כוסות מים (עדיף קרים) מספר שעות, עד שהם מקבלים נפח.

2. מסננים את המים מהכלי- מומלץ לשתות את המים המסוננים זה בריא

3. טוחנים את גרגירי החילבה מספר דקות במעבד מזון, עד לקבלת מרקם קצפתי

4. מוסיפים למעבד המזון ולגרגירי החילבה הטחונים את שיני השום, הכוסברה והעגבניה וטוחנים עד לקבלת מרקם אחיד.

5. מוסיפים מיץ לימון ומלח לפי הטעם

בתאבון

מודעות פרסומת

אודות juli1974

אקדמאית, אמא ל-3, יחצנית מסיבות לשעבר, עוסקת בתחום בקרת פרויקטים
פוסט זה פורסם בקטגוריה Uncategorized. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.