מתכון לחומוס ביתי

היום על מנת לאכול חומוס טעים לא חייבים לבקר בחומוסיה. אפשר להכין חומוס ביתי וטעים בקלי קלות!

מתכון לחומוס ביתי

משרים גרגירי חומוס (אני השתמשתי בגרגירי חומוס ארוזים מערכת גרין של שופרסל) במים כל הלילה או לפחות 8 שעות. לאחר השריה שותפים את החומוס במים.

מבשלים 3 כוסות גרגירי חומוס של שופרסל עד לריכוך (לקראת הסוף מוסיפים כף מלח ו1/2 כפית של סודה לשתיה).

מקררים ומצננים. משאירים בצד חצי כוס מים מבישול של חומוס.

מוסיפים למעבד מזון את גרגירי חומוס עם מים מבישול, טוחנים עד לסמיכות הרצויה.

תוך כדי מוסיפים 3/4 כוס טחינה גולמית,  3 שיני שום, מיץ מלימון אחד, פלפל מלח לפי הטעם.

מומלץ להעביר לקערה ולהגיש מייד עם קצת שמן זית מעל.

מודעות פרסומת

אודות juli1974

אקדמאית, אמא ל-3, יחצנית מסיבות לשעבר, עוסקת בתחום בקרת פרויקטים
פוסט זה פורסם בקטגוריה Uncategorized. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.