תבשיל שעועית, תפו"א וגזר ונקניקיות

אוהבים נקניקיות?

בימי החורף הקרים אפשר להכין מגוון מתכונים טעימים עם נקניקיות של יחיעם. בימים הקרים אין כמו להתחמם עם תבשיל שעועית, תפו"א וגזר ונקניקיות!

מצרכים:

3 כוסות שעועית לבנה מבושלת (לאחר השריה של 8 שעות)

2 בצלים בינונים קצוצים

3 גזרים בינוניים קצוצים

4 שינוי שום קצוצות

שורש סלארי קצוץ

2 תפו"א חתוכים לקבויות

6 נקניקיות שמנות של יחיעם (ללא חומרים משמרים)

2 קופסאות עגבניות מרוסקות של שופרסל

1 רסק עגבניות של שופרסל

4 כפות שמן זית

מלח

פלפל לבן/שחור גרוס

אופן הכנה:

מבשלים שעועית עד לריכוך.

שמים 3 כפות שמן בסיר, מטגנים בו את התפו"א, גזר שום ובצל כחמש דקות. מוסיפים קופסת עגבניות מרוסקות של שופרסל, קופסת רסק עגבניות של שופרסל וכ-3 כוסות מים + תיבול ומבשלים.

מתקנים טיבול מידי פעם.

אחרי כ-40 דקות עד שהרוטב סמיך והירקות התרככו, מוסיפית שעועית המבושלת ומבשלים כ-15 דקות נוספות. אפשר להוסיף עוד מים לפי הצורך ולתקן תיבול.

לקראת הוסך (כ-5 דקות לפני סיום הבישול): מטגנים נקניקיות חתוכות לחתיכות גדולות ומוסיפים לתבשיל.

מגישים חם.

ולילדים אפשר להגיש נקניקיות מבושלות בארוחת ערב:)

מודעות פרסומת

אודות juli1974

אקדמאית, אמא ל-3, יחצנית מסיבות לשעבר, עוסקת בתחום בקרת פרויקטים
פוסט זה פורסם בקטגוריה Uncategorized. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.