מתכון לדג בורי טרי ברוטב עגבניות

מתכון להכנת דג בורי טרי ומפולט ברוטב עגבניות עשיר.

מרכיבים:

1.5 ק"ג דג בורי מפולט וחתוך לפרוסות

3-6 שיני שום

קוביה של שום כתוש של דורות

פלפל גדול חתוך לקוביות

קופסת עגבניות אורגניות שלמות מקולפות  (משקל 400 גר') של שופרסל

קופסת רסק עגבניות של שופרסל

1 כפית כמון

1 כף פפריקה מתוקה

1 כף פפריקה אדומה מעושנת

3 כפות סלט גרגירי חומוס מרוקאי של צבר

1/4 כוס שמן קנולה לטיגון

בסיר מחמים שמן עם פרוסות שום, מוסיפים שום כתוש של דורות, כמון, פפריקה מתוקה ומעושנת ומבשלים עם אש קטנה כ-2 דקות.

לאחר מכן מוסיפים קופסה של עגבניות שלמות מקולפות של שופרסל,  עגבניות טריות, ופלפל

מתקנים תיבול ומבשלים על אש בינונית כ-20 דקות.

מגישים חם עם חלה בצד

מודעות פרסומת

אודות juli1974

אקדמאית, אמא ל-3, יחצנית מסיבות לשעבר, עוסקת בתחום בקרת פרויקטים
פוסט זה פורסם בקטגוריה Uncategorized. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.