שוק טלה בשילוב טבליות התיבול של דורות

חברת "דורות", יצרנית מוצרי התיבול הקפואים, מגישה לרגל חג הפסח מתכון חגיגי לשוק טלה, עסיסי וטעים להפליא, בשילוב טבליות התיבול מתוצרתה, אשר הופכות את ההכנה לפשוטה במיוחד. מתאים להגשה בליל הסדר ובארוחות החג החגיגיות.

מצרכים (ל- 4 מנות):

1.5 ק"ג שוק טלה, עם העצם

רבע כוס שמן זית

1 כרישה חתוכה לפרוסות

4 טבליות שום כתוש דורות

2  טבליות פטרוזיליה דורות

600 גרם פול ירוק

300 גרם תחתיות ארטישוק

3 כוסות מים

חצי כוס יין לבן

מלח ופלפל

אופן ההכנה:

  1. במחבת גדולה עם שמן זית מטגנים את שוק הטלה מכל הצדדים ומתבלים במלח ופלפל. מוציאים את השוק מהמחבת ומניחים בצד.
  2. מוסיפים למחבת את הכרישה, הארטישוק, טבליות השום והפטרוזיליה, ומערבבים. מוסיפים את היין הלבן והמים.
  3. מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מעבירים את כל הירקות מהמחבת לתוך תבנית אפייה ומניחים מעל את השוק. מכסים בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור לשעה וחצי.
  4. מוציאים את התבנית, מסירים את נייר האלומיניום ומכניסים לעוד רבע שעה לתנור. 
  5. מוציאים את השוק, פורסים ומגישים בתוספת הירקות.
מודעות פרסומת

אודות juli1974

אקדמאית, אמא ל-3, יחצנית מסיבות לשעבר, עוסקת בתחום בקרת פרויקטים
פוסט זה פורסם בקטגוריה Uncategorized. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.