קציצות ברוקולי עם בשר בקר עם פירורי לחם ללא גלוטן

מתכון לקציצות ברוקולי עם בשר בקר עם פירורי לחם ללא גלוטן (עם פירורי לחם ללא גלוטן של בר אל)

מרכיבים:

500 גר ברוקולי מחולק לפרחים קטנים

500 גר' בשר בקר טחון

2 בצלים בינוניים קצוצים דק

2-3 גבעולי סלרי קצוצים דק

1ביצה

5 כפות פירורי לחם ללא גלוטן של בר אל המגיעים באריזה עם סגירה חוזרת

2 כפות אבקת מרק אסם

שום לפי טעם

מבשלים ברוקולי עד לריכוך.

קוצצים בצל במעבד מזון, מוסיפים לברוקולי שהצטנן ומערבבים עם בשר.

במעבד מזון קוצצים בצל וברוקולי  עם שום

מערבבים תערובת ירוקה עם בשר, מוסיפים ביצה ותבלינים ומערבבים היטב.

מכינים קציצות אותן מטגנים משני צדדים או אופים בתנור כ-20 דקות תלוי בתנור

מודעות פרסומת

אודות juli1974

אקדמאית, אמא ל-3, יחצנית מסיבות לשעבר, עוסקת בתחום בקרת פרויקטים
פוסט זה פורסם בקטגוריה Uncategorized. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.