פילה פורל ברוטב פסטו של דורות

החלטתי להכין פילה פורל בתנור ברוטב פסטו.

האמת שנתקעתי בלי רוטב פסטו ואז נזכרתי שיש לי במקפיא טבליות פסטו של דורות אומנם מיועד לפסטה אך כשאין חנות פתוחה באזור ופורלים כבר מופשרים צריך לאלתר…

מרכיבים ואופן הכנה:

10 פילטים של פורלים להפשיר ולהשרות במיים עם מלח כשעה

3 אצבעות של רוטב פסטו של דורות  (מרכיבים טבעיים בלבד)

על אש קטנה להניח בסיר 3 טבליות של פסטו קפוא של דורות ולהוסיף 9 כפיות של שמן אבוקדו.

לבשל על אש קטנה כ-2-3 דקות עד שהרוטב יפשיר ויתערבב עם שמן אבוקדו

עד שהרוטב מתבשל,מניחים פילטים של פורל על נייר אפייה

הריח פשוט מדהים!

מורחים רוטב פסטו מוכן על פילטים של פורל

מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות לכ-20 דקות (תלוי בתנור).

הפורל מוכן:

מודעות פרסומת

אודות juli1974

אקדמאית, אמא ל-3, יחצנית מסיבות לשעבר, עוסקת בתחום בקרת פרויקטים
פוסט זה פורסם בקטגוריה Uncategorized. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.