לחם טחינה עם סילאן של מיה

מצ"ב מתכון קליל ללחם טחינה ללא גלוטן עשיר בטחינה וסילאן לקראת החג

(לפי המתכון המקורי של די אלמלה מקבוצת פייסבוק אמהות מבשלות ביחד)

6 כפות  טחינה משומשום טהור של אחוה

2 כפות סילאן של מיה

4 ביצים

כפית אבקת אפייה (או כפית סודה לשתייה)

מערבבים הכל ואופים בתבנית אינגליש קייק קטנה 180 מעלות 20-25 דקות (תלוי בתנור).

בודקים עם מזלג שהעוגה (לחם) מוכנ/ה.

פורסים דק ומגישים חם!

אודות juli1974

אקדמאית, אמא ל-3, יחצנית מסיבות לשעבר, עוסקת בתחום בקרת פרויקטים
פוסט זה פורסם בקטגוריה Uncategorized. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.