מוקפץ עם רוטב סויה מסורתי של מאסטר שף

רוטב סויה הוא מרכיב בלתי נפרד מהתזונה המשפחתית שלנו: אנחנו מתבלים איתו אורז, קציצות, מוסיפים לרוטב של עוף וכמובן מוסיפים למוקפצים שונים.

מתכון קליל ומהיר למוקפץ עם נתחי עוף

קילו חזה עוף או חזה הודו לפרוס לרצועות דקות של כ-2 ס"מ או לקוביות.

לחמם מחבת עם 2 כפות שמן אורז, מוסיפים 2 קוביות שום כתוש קפוא של דורות ו3 כפות רוטב סויה של מאסטר שף. מטגנים עד שקוביות הבשר מקבלות גוון לבן.

מורידים קוביות עוף, מוסיפים טיפלה שמן אורז, 2 בייצים טרופות, 1 כפית ג'ינג'ר קצוץ טרי (או 2 קוביות גינג'ר קפוא של דורות), ו-3 שיני שום כתושות, מטגנים כ-2 דקות תוך כדי ערבוב בדומה להכנת מקושקשת ומורידים מהמחבת.

מטגנים 2 קישואים בינוניים חתוכים לקוביות, עם 2 גזרים בינוניים פרוסים לרצועות דקות  ו-2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות דקות, מוסיפים נבטים. מטגנים כדקה שתיים עם 3 כפות רוטב סויה של מאסטר שף ו-3 כפות רוטב צ'ילי מתוק.

אטריות

לבשל כ-5 דקות במים רוטחים 400 גר' האטריות, לסנו ולצנן.

לערבב את תוכן המחבת עם אטריות ולהגיש ולטגן כ-3 דקות נוספות עם רוטב סויה של מאסטר שף.

המותג הקולינארי מאסטר שף ממשיך להתרחב ומשיק רוטב סויה מסורתית –  רוטב איכותי המיוצר לפי מיטב המסורת היפנית.

המוצר החדש מכיל 40% פולי סויה מיפן – ריכוז הפולים הגבוה ביותר בשוק. פולי הסויה המשמשים לייצור הסויה המסורתית,  מגיעים היישר מהאי הוקאידו  שביפן וגדלים בחוות גידול משפחתיות הממוקמים ברחבי האי. מגדלי הסויה באי, משמרים מסורת ארוכת שנים בעת גידול הפולים, אשר שומר על טעם ואיכות מהטובים בעולם. הסויה עוברת תהליך תסיסה טבעי ולאחר מכן מיושנת בחבית עץ. ריכוז גבוה זה של פולי סויה ותהליך ההתססה המסורתי יוצרים רוטב בעל גוון עמוק ועשיר בהתאם למיטב המסורת היפאנית.

הסויה המסורתית של מאסטר שף גם עדיפה בריאותית לאור ערכי הנתרן הנמוכים בהשוואה לכל המתחרים בשוק. בנוסף, לסויה המסורתית קיימת גם גרסה מופחתת נתרן, אף היא מכילה ערכי נתרן נמוכים בהשוואה לכל המוצרים מופחתי הנתרן האחרים בשוק.

 ניתן להשיג בחנויות המובחרות וברשתות השיווק במחיר מוערך לצרכן: 15.90 ₪

למתכונים וטיפים בקרו בעמוד הפייסבוק של מאסטר שף:https://www.facebook.com/mmmasterchef/

מודעות פרסומת

אודות juli1974

אקדמאית, אמא ל-3, יחצנית מסיבות לשעבר, עוסקת בתחום בקרת פרויקטים
פוסט זה פורסם בקטגוריה Uncategorized. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.