מתכון לסופגניות טעימות במילוי קרם פטיסייר באדיבות רשת ביגה

חג החנוכה הלוא הוא חג האורים בפתח. מצ"ב מתכון מנצח וחגיגי שיאפשר לכם להרשים את האורחים בסופגניות טעימות במילוי קרם פטיסייר שיקצרו מחמאות רבות באדיבות רשת ביגה

מצרכים 

1 קילו קמח.

50 גרם שמרים טריים.

200 גרם סוכר.

200 גרם חלב.

30 גרם ברנדי.

6 ביצים.

מקל קינמון.

10 גרם מלח (כפית).

150 גרם חמאה רכה.

שמן לטיגון.

אבקת סוכר לפיזור מעל.

אופן ההכנה:

משתמשים בוו לישה, שופכים קמח לקערת המיקסר מוסיפים שמרים ומערבבים היטב. מוסיפים חלב, סוכר, ביצים, מערבלים הכל במהירות נמוכה עד קבלת בצק אחיד. מוסיפים מלח ומערבלים במהירות גבוהה, שוב עד לקבלת בצק אחיד וחלק, מוסיפים חמאה ומערבלים עד שנטמעת היטב בבצק.

מתפיחים עד שהבצק מכפיל את נפחו. לאחר שהכפיל את נפחו, מחלקים את הבצק ל-30 ומגלגלים ל-30 כדורים. משמנים את הכדורים למניעת התייבשות, ומניחים להתפחה על מגש משומן עד שמכפילים את נפחו שוב. ניתן לטגן בשמן עמוק עד שיזהיב מעט וכשמצטנן יש להכניס באמצע הסופגנייה את המילוי.

מילוי קרם פטיסייר –

100 גרם סוכר

500 חלב

4 ביצים

מקל וניל חצוי לאורך(להשתמש בחצי מקל)

40 גרם קורנפלור

להרתיח חלב עם וניל (יש לגרד את גרגרי הוניל מהמקל), בקערה נפרדת לערבב ביצים סוכר וקורנפלור ולהוסיף את החלב לביצים.

יש לעשות תחילה השוואת טמפ', להחזיר לאש ולבשל על אש נמוכה עד הסמכה. להעביר דרך מסננת למניעת גושים, לכסות בניילון נצמד ולקרר לילה במקרר.  ולמלא את הסופגניה.

רשת ביגה, מציעה מגוון סופגניות במילויים ייחודיים קרם וניל, רושה,ריבה ולוטוס. באדיבות רן בן דוד הקונדיטור הראשי של רשת בתי הקפה ביגה מציע מתכון לסופגניות במילוי פטיסרי, לקראת חג החנוכה. הסופגנייה עשירה, רכה ונימוחה בפה

מחיר סופגניות :  6 ₪ , במילוי ריבה ו- 8 ₪ ,במילויים מיוחדים .

מודעות פרסומת

אודות juli1974

אקדמאית, אמא ל-3, יחצנית מסיבות לשעבר, עוסקת בתחום בקרת פרויקטים
פוסט זה פורסם בקטגוריה Uncategorized. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.