תבשיל חמים וטעים, וגם בריא מעדשים ירוקות עם מרק תיבול של אסם

בימי החורף הקרירים כייף להתנחם עם תבשיל חמים וטעים, וגם בריא מעדשים ירוקות!

בסיר גדול שמים 2 כפות שמן זיתף מטגנים בצל אחד קצוץ עם 3 שיני שום קצוצים עד להזהבה.

(אפשר להוסיף 2 גבעולי סלרי קצוץ)

מוסיפים 2 כוסות של עדשים ירוקות.

מתבלים בכפית כמון, כפית של כורכום, 2 כפות מרק עוף, פלפל ומלח לפי הטעם

מוסיפים 2 עלי דפנה.

מבשלים כ-45 דקות עד לריכוך (עד שהעדשים מבושלות אך אינן מתפרקות).

מכסים ונותנים עוד 10 דקות להצטנן.

מגישים חם!

אסם מרחיבה את סדרת מרקי התיבול "מרכיבים טבעיים בלבד "ומשיקה את מהדורת החורף בטעמים חדשים: עדשים, קטניות פיקנטי וירקות שורש, נוכל לצרוך מרקים האלה ללא דאגות.

בנוסף, פתחו באסם מרקי תיבול עוף וטעם עוף מופחתי נתרון

מרק קטניות פיקנטי מרכיבים טבעיים בלבד

המרק מתאים לתיבול של תבשילי קטניות, מרק מינסטרונה חורפי וחרימה

מרק עדשים מרכיבים טבעיים בלבד

המרק מתאים לתיבול מג'דרה, נזירים, ותבשילים

מרק בטעם עוף

33% מופחת נטרון

מודעות פרסומת

אודות juli1974

אקדמאית, אמא ל-3, יחצנית מסיבות לשעבר, עוסקת בתחום בקרת פרויקטים
פוסט זה פורסם בקטגוריה Uncategorized. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.