טורטיה משיבולת שועל

לפני יציאה משפחתית לפיקניק, החלטתי להכין טורטיות משיבולת שועל קלות להכנה

לערבב 1.5 כוס שיבולת שועל טחונה דק עם 1/4 1 כוסות של מים פושרים

מוסיפים 1/2 כפית מלח או/ו כף סוכר קנים

2 בייצים מוקצפים

ממתינים כ-10 דקות מינימום (אפשר להשאיר גם לכמה שעות) על שהבלילה תתאחד..

מחממים מחבת עם מעט שמן קנולה

מוזגים כף גדושה (אפשר עם מרקיה) של בלילה על המחבת החמה ומשטיחים עד שהבלילה מגיעה לגובה כחצי ס"מ

מטגנים משני צדדים עד להזהבה

מומלץ לאכול חם. ניתן למלא את הטורטיות במגוון מילויים כמו טונה,גבינה,  סלמון, סלט ירקות ועוד..

מודעות פרסומת

אודות juli1974

אקדמאית, אמא ל-3, יחצנית מסיבות לשעבר, עוסקת בתחום בקרת פרויקטים
פוסט זה פורסם בקטגוריה Uncategorized. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.