ענבה בר-מסעדה איכותי בצמוד לפארק ענבה במודעין

עד לא מזמן, תושבי מודיעין והסביבה שחיפשו מסעדה טובה היו צריכים לנסוע לת"א, ירושלים או ראשל"צ. זה די מפתיע שבעיר גדולה ומבוססת כמו מודיעין אין יותר מדי אפשרויות לחובבי הקולינריה. המצב החל להשתנות לפני כשנה וחצי, עם פתיחתה של ענבה, בר-מסעדה איכותי, בצמוד לפארק ענבה בעיר.

בשישי בצהריים אספנו את הילדודס מבית הספר והגענו להתרשם.

בכניסה פגשנו בחורה צעירה ונאה, שהיינו בטוחים שהיא המארחת. בירור קצר גילה שמדובר בבעלת המקום, ענבר גוהר, ילידת מודיעין, בת 25 בסה"כ. אין ספק שנדרשים אומץ, נחישות והרבה ביטחון עצמי כדי לפתוח ולנהל בגיל כה צעיר עסק כה תובעני כמו מסעדה בישראל.

המסעדה עצמה מרווחת, נעימה ומוארת וכוללת מרפסת רחבת ידיים למי שמעדיף לשבת בחוץ.

התפריט כולל מגוון מנות ראשונות, סלטים ומנות עיקריות בדגש על בשר איכותי, מאכלי פיוז'ן, מנות דגים, מנות ללא גלוטן, מנות צמחיות וטבעוניות ומנות מיוחדות לילדים.

לצד התפריט העשיר, עליו מנצח בהרבה אהבה, השף איתן מור, בר האלכוהול מציע מבחר גדול של משקאות מוכרים וקוקטיילים מיוחדים למקום.

כנהוג במקומותינו, דאגנו ל"סתום לילדים את הפה" עם מנות הילדים…

אלונה הקטנה הזמינה המבורגר 150 גר' בלחמניה טעימה עם חסה ועגבניה ובתוספת צלחת צ'יפס- מנת ילדים שגם מבוגרים יאהבו…

הגדולים יותר הזמינו מנת שניצלונים עם צ'יפס וקבעו כי "השניצלונים פה טעימים בטירוף" ( 42 ש"ח)

המנות גדולות, משביעות ומוגשות על צלחות קרמיקה מושקעות "אמא הצלחות פה ממש יפות", סיכם אלעד:)

אנחנו פתחנו עם מרק בצל, מתאים לימי החורף הקרים

הצמחוניים וטבעוניים ימצאו ענבה מבחר גדול של מנות.

אחת מהן היא פלאפל קינואה, עשויה מקינואה ירוקה עם שעועית מש, זוקיני ובצל,בעיטור צ'יפס כרישה וטחינה לבנה על מצע של סלט חמצמץ של חסה, גמבות, בצל סגול, עגבניות שרי, צנונית ומלפפון (44 ש"ח). מנה קלילה ומאוד טעימה.

מנה טבעונית נוספת היא סיניה ברוטב עגבניות מוגשת על מחבת לוהטת ועשויה משועיעית מש מונבטת, ברוקולי, פרחי כרובית, אפוים ברוטב עגבניות ופלפלים סמיך ומעוטרת בטחינה קרה תוצרת בית,צנוברים ופטרוזיליה (68 ש"ח)

למי שבכל זאת אוהב את המנות שלו בשריות, סינייה בשרית מוגשת גם היא במחבת לוהטת: מנה חורפית מעולה, עשויה מפרוסות בשר טלה אפוי עם ירקות בתנור כמו פרוסות חצילים, בטטה, קישואים, תפוא, בצל ועגבניה, אפויים וטחינה וצנוברים (76 ש"ח)

קבבוני טלה מעולים עם בצל, נענע ופטרוזיליה על מצע מג’דרה, טחינה ורוטב משוויה בליווי צלוחית טחינה (68 ש"ח)

קינחנו בגלידת שמנת בזילוף סליאן, שיערות חלבה, טחינה גולמית ופיסטוקים קלויים. התוספות משדרגות את המנה והופכות אותה למעניינת וטעימה.

בשעות הבוקר מוגשות ארוחות בוקר המלוות במיצים סחוטים במקום, כמו גזר תפוח, ובצהריים מוגש במסעדה תפריט עסקי.

העברנו צהריים משפחתיים נעימים עם אוכל מצויין ומשביע

מסעדת ענבה פתוחה בימים א-ו בין השעות 12:00-23:00 ובימי שבת בין 10:00-23:00.

 

חניה חופשית באזור- איזה כיף!

לפרטים נוספים על מסעדת ענבה ניתן להיכנס לאתר:  http://www.anabe.co.il/

מודעות פרסומת

אודות juli1974

אקדמאית, אמא ל-3, יחצנית מסיבות לשעבר, עוסקת בתחום בקרת פרויקטים
פוסט זה פורסם בקטגוריה Uncategorized. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.