שניצל מן הצומח עם תחי סויה של ליב

בשורה משמחת לטבעוניים! ניתן להכין שניצל טעים מנתחי סויה איכותיים בקלי קלות!

מבשלים נתחי סויה להכנת השניצל מן הצומח כ+30 דקות במים רותחים, מסננים.

מכינים תערובת בלילה:

1/2 כוס קמח

1/2 כוס מים

1 כף גדושה של חרדל דיז'ון

3 כפות רוטב סויה

פירורי לחם (אפשר מתובלים) שומשום

טובלים את השניצלים בבלילה ומצפים בשומשום ומטגנים מכל צד עד שהשניצלים מזהיבים.

חברת ליב משיקה בימים אלה סדרת מארזי סויה להכנה ביתית: רצועות סויה ארוכות, רצועות סויה קצרות ונתחי סויה להכנת שניצלים מן הצומח.

למוצרי הסדרה מרקם איכותי של הסויה, הם מכילים רמה גבוהה של חלבון העומדת על 66% ומהווים מקור טוב לסיבים תזונתיים. הסדרה מתאימה להכנת תבשילים המזכירים מנות בשריות אהובות. ניתן להכין בסגנון שווארמה, נתחי עוף, חזה עוף, גולש, שניצל ועוד.

נתחי הסויה, שעד עתה הוצעו למכירה בתפזורות, מוצעות כעת באריזה נוחה ובזמינות רחבה. האריזה הסגורה מאפשרת שמירה על איכות ובטיחות המוצר, היא  ידידותית ומאפשרת שימוש חלקי בכמות, תוך שמירת הכמות שנותרה במקרר לצורך שימוש חוזר.

  • נתחי הסויה נמכרים באריזה של 120 גרם, ובמחיר של 19.90
  • רצועות הסויה הקצרות נמכרות באריזה של 150 גרם, ובמחיר של19.90
  • רצועות הסויה הארוכות נמכרות באריזה של 120 גרם, ובמחיר של 19.90
מודעות פרסומת

אודות juli1974

אקדמאית, אמא ל-3, יחצנית מסיבות לשעבר, עוסקת בתחום בקרת פרויקטים
פוסט זה פורסם בקטגוריה Uncategorized. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.