לחמניות ללא גלוטן

מתכון לחמניות טעימות ומתוקות ללא גלוטן:

תחילה לערבב את המרכיבים היבשים:

שקית 500 גר' של קמח בראל (תערובת תכליתית ללא גלוטן)

4 כפיות שמרים יבשים

1 כפית מלח

כף סוכר

בנפרד מערבבים נוזלים:

2 בייצים (במתכון טבעוני ניתן להחליף בייצים ב1/2 כוס מים)

11/2 כוס מים פושרים

1/4 כוס שמן

1/5 כוס מיץ תפוזים פרימור

להוסיף חומרים נוזליים ליבשים ולערבב היטב.

להתפיח בצק באזור חמים ולח עד להחפלת הנפח כשעה.

לאחר מכן, עם ידיים רטובות, ליצור לחמניות עגולות לפזר מעל שומשום ולאפות בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ40 דקות

מודעות פרסומת

אודות juli1974

אקדמאית, אמא ל-3, יחצנית מסיבות לשעבר, עוסקת בתחום בקרת פרויקטים
פוסט זה פורסם בקטגוריה Uncategorized. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.