נתחי עוף בקארי

בוקר שישי חורפי מתחשק לנו מנה חורפית חמימה בסגנון הודי – נתחי עוף בקארי

מצרכים למתכון:

1 קג חזה עוף לחתוך לרצועות

2 בצלים

4 עגבניות גדולות לגרד על פומפיה (מומלץ עגבניות גדולות ולא קטנות -גרדתי עור על האצבע במקום עגבניה..)

סלסלת פטריות שמפיניון טריות וחתוכות

2 טבליות בטעם סצ'ואן של דורות

2 כפיות אבקת קארי

שמן לטיגון

אופן הכנה:

חותכים את הבצלים לקוביות ומטגנים במעט שמן קנולה או שמן זית עד להזהבה יחד עם טבליות רוטב של דורות

מוסיפים פטריות ומטגנים כ-2 דקות נוספות ותבלין קארי

מוסיפים רצועות חזה עוף ומטגנים 2 דקות נוספות

מוסיפים עגבניות מרוסקות על פומפיה

ומבשלים כ-15 דקות

מגישים חם עם אורז בסמתי עליו מוזגים את הרוטב

מודעות פרסומת

אודות juli1974

אקדמאית, אמא ל-3, יחצנית מסיבות לשעבר, עוסקת בתחום בקרת פרויקטים
פוסט זה פורסם בקטגוריה Uncategorized. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.