עוגיות שיבולת שועל עם טחינה אחוה

אנחנו במשפחה משתדלים לשמור על תזונה נכונה ובריאה יחסית. אפילו במתכונים מתוקים משתדלים לשלב מרכיבים בריאים כמו שיבולת שועל או טחינה אחוה (הטובה ביותר בין הטחינות בעיננו).

מצ"ב מתכון לעוגיות שיבולת שועל עם טחינה טעימות וקלות להכנה

בקערה מערבבים 3 כוסות שיבולת שועל טחונה דק (יש ברשתות שיווק שני סוגים טחונה גס וטחונה דק)

מוסיפים כ3/4 כוס טחינה גולמית של אחוה

מוסיפים חופן צימוקים או חמוציות של מיה

1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים

1/2 כוס דבש או סילאן של מיה

מערבבים היטב את כל החומרים.

בידיים רטובות יוצרים כדורים שטוחים כ1.5 ס"מ ומניחים אותם על נייר אפיה עם מרווחים (ניתן להניח עם כף).

אופים כ-15 דקות בתנור שחומם מראש ל180 מעלות עד להזהבה.

מודעות פרסומת

אודות juli1974

אקדמאית, אמא ל-3, יחצנית מסיבות לשעבר, עוסקת בתחום בקרת פרויקטים
פוסט זה פורסם בקטגוריה Uncategorized. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.