פשטידת תרד וגבינות

חזרנו מערוגה שלנו עם עלי תרד טריים והחלטתי להכין פשטידת תרד

400 גרם חבילת עלי תרד טריים ושטופים

 1 בצל גדול קצוץ

 4 שיני שום כתושות

2  ביצים גדולים

1/2  כוס קמח תופח

 2  גביעים שמנת חמוצה

 4 כפות גבינה בולגרית למריחה או 2 כפות גבינה לבנה

מלח, פלפל

אופן הכנה:

מחממים מחבת עם 2 כפות שמן זית/קנולה ו2 טבליות של  ג'ינג'ר כתוש מבית דורות ומטגנים את הבצל עד להזהבה.

מוסיפים את השום הכתוש ומערבבים כדקה

מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים את התבנית.

קוצצים גס את עלי התרד ומוסיפים למחבת. מבשלים תוך כדי ערבוב במשך 4-5 דקות עד שהעלים מצטמצמים. מסירים מהאש ומעבירים לקערת פיירקס

.

מוסיפים לקערה את שאר החומרים ומערבבים היטב.

יוצקים לתבנית משומנת (או תבנית פיירקס) ואופים במרכז התנור במשך כ-30 דקות

אודות juli1974

אקדמאית, אמא ל-3, יחצנית מסיבות לשעבר, עוסקת בתחום בקרת פרויקטים
פוסט זה פורסם בקטגוריה Uncategorized. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.