הסדרה הכחולה של מיה ומתכון למרק חצילים עם שקדים מולבנים שבבים

מיה מציגה את "הסדרה הכחולה" סדרת אגוזים ושקדים לאפייה ובישול.

הסדרה כוללת אגוזים ושקדים לאפייה ולבישול (שקדים טחונים; אגוזי מלך טחונים; שקדים מולבנים פרוסים; שבבי שקדים ועוד)

אגוזי מלך טחונים מתאימים כתוספת מצויינת לעוגיות, עוגות, גרנולה, מוזלי ועוד

שקדים מולבנים פרוסים מתאימים כתוספת לעוגיות, עוגות, גרנולה, מוזלי ועוד

שקדים מולבנים שבבים מתאימים כתוספת לעוגות, עוגיות, גרנולה, מוזלי ואני מוסיפה אותם למרק חצילים (מצרפת מתכון)

הוצרים נמכרים באריזה של 250 גרם בהשגחת הבד"ץ ירושלים של העדה החרדית. כשר- פרווה בהשגחת הרבנות מעלה אדומים.

מתכון למרק חצילים קל להכנה:

3 חצילים גדולים אופים בתנור בחום 200 מעלות למשך כ45 דקות

לטגן עם מעט שמן קנולה 2 בצלים קצוצים

להוסיף שקית שקדים מולבנים שבבים של מיה

לעשות ציר מרק עוף, ולהוסיף לבצל וצנוברים מטוגנים

לאחר שמוציאים חצילים מתנור, להוריד קליפה מחצילים ולהכניסם לציר (אפשר להוסיף שקית של שקדים מולבנים גם בשלב זה של הבישול).

לבשל כ10 -15 דקות

לרסק עם בלנדר

המרק מוכן:)

מודעות פרסומת

אודות juli1974

אקדמאית, אמא ל-3, יחצנית מסיבות לשעבר, עוסקת בתחום בקרת פרויקטים
פוסט זה פורסם בקטגוריה Uncategorized. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d בלוגרים אהבו את זה: