תבשיל הודו עם שעועית לבנה

בשר הודו מאוד נוח וקל לבישול והוא מהווה חלק בלתי נפרד מהמנה העיקרית בארוחות שלנו. לקראת החורף הבא אלינו לטובה, החלטתי להכין תבשיל חורפי של שעועית לבנה עם נתחי שווארמה הודו.

מצרכים

משרים 2 כוסות שעועית לבנה לילה שלם לפחות, ומסננים ממי השריה

1 בצל גדול או 2 קטנים קלוף וקצוץ

2-3 גזרים מקולפים וחתוכים לקבויות

 1-1.5 ק"ג בשר הודו שווארמה, חתוך לקוביות

 1 כפית פפריקה מתוקה מעושנת

1/2 כפית כמון

2 עלי דפנה

1/2 1 קופסאות (150 גרם) רסק עגבניות ו/או 2 עגבניות בשלות מגורדות על פומפיה

3 עגבניות גדולות ובשלות, קלופות וחתוכות לפרוסות עבות

תבלינים: תבלין "על האש" של מיה

אופן הכנה:

מטגנים בצל וגזר עם 2 כפות שמן זית עד להזהבה כ5-8 דקות על אש קטנה

מתבלים בפלפל, תבלין על האש של מיה, 1/2 כפית כמון, 1 כפית פפריקה מתוקה מעושנת, תבלין על האש

מוסיפים קוביות הודו ומטגנים אותם עד להשחמה

מוסיפים שעועית מסוננת ממי השריה. מערבבים היטב.מוסיפים רסק עגבניות ועגבניות ו3.5 כוסות מים.

מביאים לרתיחה, מקטינים להבה ומבשלים על אש קטנה כשעה שעה וחצי עד שה שעועית רכה.

מגישים חם!

מודעות פרסומת

אודות juli1974

אקדמאית, אמא ל-3, יחצנית מסיבות לשעבר, עוסקת בתחום בקרת פרויקטים
פוסט זה פורסם בקטגוריה Uncategorized. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.