לזניה טעימה לשבועות עם גבינות ודפי פסטה ורוטב POMODORO של ברילה

מתכון ללזניה טעימה עם גבינות ודפי פסטה של ברילה

מכינים את המצרכים:

חבילת דפי לזניה של ברילה

רוטב עגבניות קלאסי POMODORO  של ברילה העשוי מ100 אחוז עגבניות איטלקיות

תבלינים פלפל, מלח, בזיליקום טחון

גבינה לבנה 400 גר

גבינה צהובה מגורדת

גבינת קשקבל איכותית

2 עגבניות בשלות

ניתן להוסיף, לפי הטעם, 3/4 זיתים חתוכים או פטריות חתוכות

אופן הכנה:

בקערה מערבבים קופסת רוטב פומדורו של ברילה עם 1 כוס מים רותחים, פלפל, מלח, בזיליקום טחון, אריזה קטנה של רסק עגבניות

מגרדים 2 עגבניות בשלות על פומפיה גסה

מערבבים היטב

בקערה נוספת מכינים תערובת גבינות גבינה לבנה, גבינה צהובה מגורדת, וגבינת קשקבל מגורדת

מרכיבים את לזניה:

בתבנית פיירקס מניחים דפי לזניה (מומלץ לחתוך את הדפים בהתאם לגודל התבנית)

סדר פעילות: דפי לזניה, תערובת גבינות, (תוספות) העוד שכבה

מעל השכבה האחרונה מפזרים רוטב וגבינה צהובה מגורדת

אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ-45 דקות

לקראת החג מציעה ברילה מגוון מוצרים העוזרים לנו להרכיב מגוון תבשילים לשולחן החגיגי בינהם: פסטה אמיליאנה במהדורה מיוחדת, דפי לזניה, רוטב פסטו חדש, רוטב עגבניות קלאסי פומודורו ועוד..

חג שבועות שמח!

אודות juli1974

אקדמאית, אמא ל-3, יחצנית מסיבות לשעבר, עוסקת בתחום בקרת פרויקטים
פוסט זה פורסם בקטגוריה Uncategorized. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.